Τριάδα για ταμείο

Southern 13/10/18 - 09:58

Η Σλοβακία ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις της στο Nations League, χάνοντας 1-0 στην Ουκρανία σε παιχνίδι που θα μπορούσε να πάρει το βαθμό αλλά λύγισε από ένα πέναλτι στο 80’. Στην έδρα τους, πάντως, οι Σλοβάκοι μεταμορφώνονται προς το καλύτερο και την… υπό κατασκευή Τσεχία που ακόμα δεν έχει βρει αγωνιστική ταυτότητα, την έχουν. Ο «άσος» προσφέρεται στο 2,16, σε οποιαδήποτε τιμή πάνω από το διπλασιασμό έχει αξία.

Στην εγγλέζικη Λιγκ 1 η πρωτοπόρος Πόρτσμουθ παίζει καλύτερα εκτός έδρας, μακριά από την πίεση του απαιτητικού κοινού της, καθώς βρίσκει χώρους για να κάνει ευκαιρίες, ενώ αντίθετα στο «Fratton Park» δτσκολεύεται απέναντι σε κλειστές άμυνες. Σε σταθερά κακή κατάσταση η Γουίμπλεντον, μόνο την ουραγό Όξφορντ έχει νικήσει στην έδρα της φέτος και το «διπλό» στέκεται προκλητικά στο 2,32.

Το σκωτσέζικο Challenge Cup είναι μία διεθνής βρετανική διοργάνωση στην οποία παίρνουν μέρος ομάδες από όλα τα κράτη του Ηνωμένου Βασιλείου. Η Κόναχς Κουέι πραγματοποιεί εντυπωσιακή πορεία στο πρωτάθλημα της Ουαλίας και μετά από 9 αγωνιστικές βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Αντίθετα, η Κολερέιν προέρχεται από την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα της Βόρειας Ιρλανδίας, όπου αγνοεί τη νίκη εδώ και 5 αγωνιστικές. Ο «άσος» πληρώνει 1,95.

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ (13/10)

ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ (16.00)        1          2,16

ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ (17.00)         2          2,32

ΚΟΝΑΧΣ ΚΟΥΕΪ – ΚΟΛΕΡΕΪΝ (21.30)    1          1,95

Παρασκήνια

Θέματα