Τριάδα «δυναμίτης» και ειδικά για το Βέλγιο-Αγγλία

Νικολαΐδης 14/07/18 - 09:14

Με 2/3 στις χθεσινές μας προβλέψεις, μόνο ικανοποιημένοι δεν μπορούμε να είμαστε. Ισχυρή τριάδα ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα, από το οποίο το μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει ο μικρός τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ανάμεσα σε Βέλγιο και Αγγλία. Στο συγκεκριμένο ματς, επέλεξα αρκετά ειδικά.

*Πρεμιέρα για την Μίντιλαντ απέναντι στην Άαρχους στην νέα ποδοσφαιρική σεζόν στην Δανία. Οι γηπεδούχοι μετά την κατάκτηση και του περσινού τίτλου, θέλουν φέτος να παραμείνουν στην κορυφή του πρωταθλήματος και για τον λόγο αυτό, προχώρησαν σε σημαντική ενίσχυση. Ο ερχομός του Ντομινίκ Ντρέξλερ, δίνει επιπλέον λύσεις στα χέρια των πρωταθλητών Δανίας οι οποίοι θέλουν να βρεθούν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στον αντίποδα η Άαρχους θεωρείται από τα μεγάλα φαβορί για υποβιβασμό, κάτι που σημαίνει, πως το έργο της σήμερα, είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Το Over 2,5, είναι η επιλογή μου.

 *Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση της Νέας Υόρκης Σίτι απέναντι στο Κολόμπους. Οι γηπεδούχοι, έρχονται από δύο κολλητές νίκες, χάρη στις οποίες και μείωσαν την διαφορά τους από την Ατλάντα στους τρεις, μετρώντας ένα ματς λιγότερο. Από την άλλη μεριά το Κολόμπους προβλημάτισε στα τελευταία, ενώ η ήττα 4-0 από το Λος Άντζελες, έριξε ψυχολογικά τους φιλοξενούμενους. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

 *Αμφίρροπη μάχη ανάμεσα σε Ουάγινγκτον και Βανκούβερ. Οι γηπεδούχοι περιμένουν πως μετά την απόκτηση του Γουέιν Ρούνεϊ, θα βρουν λύσεις προκειμένου να σκοράρουν με μεγαλύτερη ευκολία στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι, αμυντικά δείχνουν πως έχουν σοβαρά προβλήματα εκτός έδρας, με αποτέλεσμα να στραφώ στον άσο.

*Στον μικρό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας κοντράρονται Βέλγιο και Αγγλία. Απογοητευμένες αμφότερες από την απώλεια της συμμετοχής στον μεγάλο τελικό, ωστόσο η 3η θέση, αποτελεί επίσης ένα σημαντικό, κίνητρο. Οι Βέλγοι θέλουν να πάρουν την συγκεκριμένη θέση, βάζοντας βάσεις ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2020, την ώρα που τα «λιοντάρια», μετά τον αποκλεισμό τους από την Κροατία, έδειξαν πως ο αποκλεισμός, τους έπεσε «βαρύς». Ο άσος αξίζει το ρίσκο, ενώ όσον αφορά το ακριβές σκορ, το 3-1 είναι η πρώτη σκέψη μου. Για σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος ξεχώρισα τον Λουκάκου, ενώ το Over 2,5, Goal-Goal και ο άσος από το ημίχρονο, αξίζουν επίσης την στήριξη μας.

Η ΤΡΙΑΔΑ

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ-ΑΑΡΧΟΥΣ  OVER 2,5              1,65

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Σ.-ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ     1              1,91

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ-ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ       1              1,68

 

ΕΙΔΙΚΑ

ΒΕΛΓΙΟ-ΑΓΓΛΙΑ 1              2,24

 

ΑΚΡ. ΣΚΟΡ

ΒΕΛΓΙΟ-ΑΓΓΛΙΑ 3-1          12,00

 

ΣΚΟΡΕΡ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΕΡΜΑΤΟΣ

ΡΟΜΕΛΟΥ ΛΟΥΚΑΚΟΥ  1,90

 

ΒΕΛΓΙΟ-ΑΓΓΛΙΑ GOAL    1,71

 

ΒΕΛΓΙΟ-ΑΓΓΛΙΑ OVER 2,5              1,82

 

ΒΕΛΓΙΟ-ΑΓΓΛΙΑ 1/1 ΗΜ.-ΤΕΛ.     3,82

Παρασκήνια

Θέματα