Τριάδα «δυναμίτης» στο 6,49

Νικολαΐδης 10/06/19 - 07:50

Ισχυρή τριάδα συνολικής απόδοσης 6,49 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

  • Δανία και Γεωργία κοντράρονται για την 4η αγωνιστική του Δ’ ομίλου των προκριματικών του Euro Αήττητη στα δύο πρώτα ματς που έδωσε η Δανία η οποία μετρά ισάριθμες ισοπαλίες κόντρα σε Ελβετία (3-3) και Ιρλανδία (1-1). Από την άλλη η Γεωργία μετά την ήττα (2-0) της πρεμιέρας από τους «κόκκινους» και αυτή με 1-0 από την Ιρλανδία, επικράτησε εύκολα με 3-0 του Γριβραλτάρ, με αποτέλεσμα να μπει στο κόλπο διεκδίκησης ενός εκ’ των δύο εισιτηρίων. Ποιοτικότερη η Δανία, περιμένω πως θα ξεσπάσει θέλοντας να πάει στις καλοκαιρινές διακοπές με καλή ψυχολογία με αποτέλεσμα το Over 2,5 να αποκτά αξία.
  • Το Μαυροβούνιο φιλοξενεί στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2020 η Τσεχία. Προερχόμενη από την νίκη (2-1) επί της Βουλγαρίας η γηπεδούχος ομάδα η οποία θέλει να εκμεταλλευτεί και σήμερα τον παράγοντα έδρα, προκειμένου να σημειώσει το απόλυτο στο «σπίτι» της. Από την άλλη πλευρά το Μαυροβούνιο μετά το 1-1 απέναντι στην Βουλγαρία στην πρεμιέρα και την συντριβή με 5-1 από την Αγγλία την 2η αγωνιστική, πήρε ακόμα έναν δύσκολο βαθμό (1-1) απέναντι στο Κόσσοβο. Ομάδες οι οποίες επιθετικά διαθέτουν ποιότητα, ενώ αμυντικά στηρίζονται στην συμπαγή γραμμή που διαθέτουν. Τα 2-3 γκολ αξίζουν και εδώ το ρίσκο.
  • Την Σαπεκοένσε υποδέχεται στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Μπραζιλεϊράο η Γκοϊάς. Προβλημάτισε σε ακόμα ένα εκτός έδρας με την εικόνα της η γηπεδούχος της σημερινής αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα (1-0) από την Μασέιο. Στην αντίπερα όχθη η Σαπεκοένσε παρότι έβαλε δύσκολα της Παλμέιρας, ηττήθηκε με 2-1, με αποτέλεσμα να χάσει πολύτιμο έδαφος στην μάχη για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Αμφότερες σκοράρουν με ευκολία, ενώ αμυντικά παρουσιάζονται αρκετά σφιχτές, με αποτέλεσμα να στραφώ στα 2-3 γκολ.

 

ΤΡΙΑΔΑ

ΔΑΝΙΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ          OVER 2,5         1,80

ΤΣΕΧΙΑ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ         2-3 ΓΚΟΛ         1,90

ΓΚΟΪΑΣ-ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ            2-3 ΓΚΟΛ         1,90

 

 

Παρασκήνια

Θέματα