Τριάδα «δυναμίτης»

Νικολαΐδης 6/05/19 - 07:17

19,34 πλήρωσε η στήλη της Κυριακής, όπου επιβεβαιώθηκαν 3/5 επιλογές, μεταξύ των οποίων ο άσος (1,85) της Χετάφε, το διπλό (2,05) της Βαλένθια και το Χ/1 Ημ.-Τελ. (5,10) στο Κρουζέιρο-Γκοϊάς, ενώ χαθήκαν στις λεπτομέρειες τα διπλά των Ρόμα και Σάντος. Τριάδα η οποία αποτελείται από δύο διπλά και έναν άσο, ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

  • Με την αναμέτρηση της Γκρόιτερ Φιρτ απέναντι στην Κολωνία ολοκληρώνεται η 32η αγωνιστική στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Θα κινδυνέψει μόνο με αυτοκτονία η Γκρόιτερ Φιρτ η οποία αναζητά στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν (με την σημερινή), έναν πόντο προκειμένου να μην μπει σε περιπέτειες. Στον αντίποδα η Κολωνία μετά τις νέες απώλειες των Πάντερμπορν και Αμβούργου, έχει την ευκαιρία να επικυρώσει και μαθηματικά την πρωτιά. Το διπλό, είναι η επιλογή μου.
  • Στο Μιλάνο από την Μίλαν φιλοξενείται στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο η Μπολόνια. Οι γηπεδούχοι μετά τις απώλειες των Τορίνο και Ρόμα, έχουν την ευκαιρία να μπουν στην πρώτη πεντάδα με αποτέλεσμα να διεκδικούν την συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στην απέναντι πλευρά η Μπολόνια δεν έχει καταφέρει να επικυρώσει ακόμα μαθηματικά την παραμονή της. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.
  • Με την αναμέτρηση της Νιορ απέναντι στην Λοριάν πέφτει η αυλαία στην 36η αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας στην Γαλλία. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται έξι πόντους μακριά από την 18η θέση η οποία οδηγεί στα μπαράζ παραμονής και νιώθουν ήρεμοι αυτή την στιγμή. Στην αντίπερα όχθη η Λοριάν έχει την ευκαιρία να ξεφύγει με τέσσερις από την 6η Λανς, προσπερνώντας παράλληλα και την 4η Παρί στην μάχη των πλέι-οφ. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο.

ΤΡΙΑΔΑ

ΓΚΡΟΪΤΕΡ Φ.-ΚΟΛΩΝΙΑ 2              1,50

ΜΙΛΑΝ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ      1              1,60

ΝΙΟΡ-ΛΟΡΙΑΝ   2              1,83

Παρασκήνια

Θέματα