Τριάδα με αγάπη από Ρωσία

Νικολαΐδης 5/06/18 - 09:33

Η αναμέτρηση της Σαο Πάολο απέναντι στην Ιντερνασιονάλ ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα του κουπονιού, από το οποίο επέλεξα μια δυνατή τριάδα.

*Φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Ρωσία και Τουρκία. Πρόβα τζενεράλε για την διοργανώτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, διότι η Ρωσία μετά το συγκεκριμένο φιλικό τεστ, ξεκινά την προετοιμασία της ενόψει της πρεμιέρας της διοργάνωσης, απέναντι στην Σαουδική Αραβία. Στον αντίποδα η Τουρκία εμφάνισε αρκετά αμυντικά προβλήματα στους αγώνες με Ιράν και Τυνησία, ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Τσένκ Τοσούν ο οποίος είναι τιμωρημένος. Λογικά θα πάμε σε κλειστό ματς με αργό ρυθμό με αποτέλεσμα να στραφώ στο Under 2,5.

*Την Ιντερνασιονάλ υποδέχεται στο ματς με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής στο Μπραζιλεϊράο η Σαο Παόλο. Προερχόμενη από την ήττα (3-1) στο ντέρμπι μίσους από την Παλμέιρας η γηπεδούχος ομάδα. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα των «τρίχρωμων» στην τρέχουσα σεζόν, με τον τεχνικό Αγκίρε να τονίζει στους παίκτες του να παραμείνουν συγκεντρωμένοι, θέλοντας να διατηρήσει την ηρεμία στο εσωτερικό του συλλόγου. Από την άλλη μεριά η Ιντερνασιονάλ είναι εξαιρετική στα τέσσερα τελευταία όπου και διατήρησε το αήττητο της, ενώ σήμερα θα περιμένει έως και την τελευταία στιγμή να δει αν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του αρχηγού της, Ντ’Αλεσάντρο. Ομάδες που σκοράρουν, αλλά και δέχονται δύσκολα γκολ, με αποτέλεσμα να στηρίξω τα 2-3 γκολ.

*Φιλαδέλφεια και Ρίτσμοντ κοντράρονται στο πλαίσιο του 4ου γύρου στο Κύπελλο Αμερικής. Τέλος στο αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων για την γηπεδούχο ομάδα η οποία αναζητά σήμερα ξέσπασμα μετά το 3-1 απέναντι στην Ατλάντα. Στον αντίποδα η Ρίτσμοντ προέρχεται από δύο κολλητές ήττες χάρη στις οποίες έμεινε πολύ πίσω στην δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος των ΗΠΑ. Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, με αποτέλεσμα να στραφώ στο Over 2,5.

Η ΤΡΙΑΔΑ

ΡΩΣΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ                UNDER 2,5          1,57

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ-ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ  2-3 ΓΚΟΛ              1,91

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΡΙΤΣΜΟΝΤ          OVER 2,5              1,51

 

Παρασκήνια

Θέματα