Τριάδα με απόδοση 5,21

Νικολαΐδης 20/05/19 - 07:33

Τριάδα συνολικής απόδοσης 5,21 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

  • Την Φάλκενμπεργκ φιλοξενεί στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής στο Σουηδικό πρωτάθλημα η ΑΪΚ. Οι γηπεδούχοι τρέχουν νικηφόρο σερί τριών αγωνιστικών με το οποίο και βρέθηκαν κοντά στην κορυφή. Στον αντίποδα η Φάλκενμπεργκ, αγνοεί την νίκη στα οκτώ τελευταία, με αποτέλεσμα να έχει ξεμείνει στην τελευταία θέση. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.
  • Την Μπολόνια υποδέχεται στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο η Λάτσιο. Οι Ρωμαίοι, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας, θέλουν να διεκδικήσουν τις όποιες ελπίδες τους για συμμετοχή στην πρώτη εξάδα και για να συμβεί κάτι τέτοιο, χρειάζονται το απόλυτο στις δύο αγωνιστικές που απομένουν με την σημερινή. Στην άλλη πλευρά η Μπολόνια χρειάζεται μόλις έναν πόντο προκειμένου να σώσει και μαθηματικά την παραμονή. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.
  • Με την αναμέτρηση της Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας απέναντι στην Κοριτίμπα ολοκληρώνεται η 4η αγωνιστική στην δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας. Με ανεβασμένο ηθικό η γηπεδούχος ομάδα η οποία προέρχεται από αήττητο σερί τριών αγώνων. Στον αντίποδα η Κοριτίμπα έχει παρουσιαστεί αρκετά σοβαρή και σίγουρα διαθέτει πιο ποιοτικό ρόστερ από την αντίπαλο της. Τα 2-3 γκολ, είναι η επιλογή μου.

 

ΤΡΙΑΔΑ

ΑΪΚ-ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ    1              1,40

ΛΑΤΣΙΟ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ      1              2,07

ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ Ρ.-ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ        2-3 ΓΚΟΛ              1,80

Παρασκήνια

Θέματα