Τριάδα με απόδοση 5,25

Νικολαΐδης 24/05/19 - 11:50

Δυνατή τριάδα με απόδοση 5,25 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

  • Την Μονακό υποδέχεται στην τελευταία αγωνιστική του Σαμπιονά για την τρέχουσα σεζόν η Νις. Έχει ήδη «κλειδώσει» την παραμονή η γηπεδούχος ομάδα η οποία πλέον έχει στρέψει την προσοχή της στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, καθώς δεν έχει ελπίδες για έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στον αντίποδα η Μονακό «καίγεται» προκειμένου να πάρει έναν «χρυσό» βαθμό με τον οποίο και θα επικυρώσει και μαθηματικά την παραμονή της και δεν θα περιμένει τα αποτελέσματα των υπολοίπων για να σώσει την παρτίδα. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο.
  • Στην έδρα της Αμιάν φιλοξενείται η ήδη υποβιβασμένη στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, Γκινγκάμπ. Για τους γηπεδούχους ο σημερινός αγώνας αποτελεί ευκαιρία προκειμένου να πάρουν το τρίποντο με το οποίο θα σώσουν και μαθηματικά την παραμονή τους. Στην απέναντι πλευρά η Γκινγκάμπ, αποχαιρέτησε εδώ και λίγες αγωνιστικές τα μεγάλα… σαλόνια και σχεδιάζει πλέον την επόμενη ημέρα. Ο άσος, αποτελεί την καλύτερη επιλογή.
  • Λος Άντζελες και Μόντρεαλ κοντράρονται σε ένα αρκετά ενδιαφέρον ματς στο MLS. Εκπληκτική σεζόν για την γηπεδούχο ομάδα η οποία με μόλις μία ήττα στα 14 πρώτα ματς της χρονιάς, παραμένει σταθερά στην κορυφή της κατάταξης. Στον αντίποδα το Μόντρεαλ προέρχεται από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα τα οποία το έφεραν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το Over 2,5, αξίζει την στήριξη μας.

ΤΡΙΑΔΑ

ΝΙΣ-ΜΟΝΑΚΟ               2              2,26       

ΑΜΙΑΝ-ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ       1              1,52

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ-ΜΟΝΤΡΕΑΛ       OVER 2,5              1,53

Παρασκήνια

Θέματα