Τριάδα με απόδοση 5,57

Νικολαΐδης 6/08/20 - 10:23

Οι τρεις από τις τέσσερις επιλογές μας επιβεβαιώθηκαν την Τετάρτη, καθώς η Μαριέχαμν επικράτησε με 2-0 της Ιντερ Τούρκου και «έσπασε» το διπλό που είχαμε προτείνει. Αντίθετα, επιβεβαιώθηκε ο άσος της Ιντερ, το Over 2,5 στο Γιουνάιτεντ-Λίντσερ και το Over 2,5 στο Μόλντε-Σταρτ. Με μια τριάδα συνολικής απόδοσης 5,57 συνεχίζω σήμερα. 

 

  • Την Ρέιντζερς υποδέχεται στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ η Λεβερκούζεν. Οι «ασπιρίνες» έδειξαν πως βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση την τρέχουσα σεζόν, ποντάροντας στις ποιοτικές λύσεις τους μεσοεπιθετικά. Στον αντίποδα η Ρέιντζερς εμφάνισε πολύ καλά στοιχεία, ωστόσο σήμερα έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι σε μια πιο ποιοτική ομάδα. Ο άσος, είναι η επιλογή μου. 
  • Την Ρόμα φιλοξενεί για την φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ η Σεβίλλη σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ζευγάρια της βραδιάς. Οι Ανδαλουσιανοί πήραν το εισιτήριο της συμμετοχής στο Τσαμπιονς Λιγκ της ερχόμενης σεζόν και θέλουν παράλληλα να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο μακριά στο Γιουρόπα Λιγκ. Στην άλλη μεριά η Ρόμα έδειξε πως αντιμετωπίζει πολλά αμυντικά προβλήματα και η αποστολή της σήμερα, είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο. 
  • Στην έδρα της Γουλβς δοκιμάζει τις δυνάμεις του στον μεταξύ τους επαναληπτικό στην φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ ο Ολυμπιακός. Προβάδισμα πρόκρισης για τους «λύκους» μετά το 1-0 του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό να ποντάρει στην εμφάνιση κόντρα στην Άρσεναλ όπου ανέτρεψε την εις βάρος του κάσταση και πήρε την πρόκριση για την συγκεκριμένη φάση. Το Over 1,5, είναι η επιλογή μου. 

 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ 

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ    1    1,65

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΡΟΜΑ    1    2,33

ΓΟΥΛΒΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    OVER 1,5    1,45

Παρασκήνια

Θέματα