Τριάδα με απόδοση 6,39

Νικολαΐδης 29/06/18 - 09:08

10,00 πλήρωσε το ακριβές σκορ 1-2 στο Παναμάς-Τυνησία, ολοκληρώνοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ένα αρκετά δύσκολο στοιχηματικά διάστημα κατά την διάρκεια της φάσης των ομίλων στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Χωρίς αναμετρήσεις της συγκεκριμένης διοργάνωσης σήμερα, ωστόσο υπάρχουν μάχες σε Φινλανδία, Ιρλανδία, ΗΠΑ και Β’ Βραζιλίας, από τις οποίες και θα επιλέξω μια πολύ δυνατή, τριάδα.

*Κουόπιο και Σεϊναγιόεν διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους σε ένα αρκετά αμφίρροπο ματς. Πολύ κακό πρόσωπο από την γηπεδούχο ομάδα η οποία προέρχεται από αρνητικό σερί τριών αγώνων, ενώ σημείωσε μία μόλις νίκη στα πέντε τελευταία. Στον αντίποδα η Σεϊναγιόεν, τρέχει τρεις σερί ήττες, με τις οποίες και βρέθηκε πάλι κοντά στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Λόγω έδρας, θα στηρίξω τον άσο.      

 *Ντέρμπι κορυφής στο Ιρλανδικό πρωτάθλημα ανάμεσα σε Ντάντλακ και Κόρκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νικηφόρο σερί δέκα αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις και βρίσκονται στον έναν πόντο πίσω από την σημερινή, αντίπαλο τους. Από την άλλη η Κόρκ τρέχει αήττητο σερί εννιά αγώνων, ενώ δέχθηκε γκολ σε τρία από αυτά. Ποντάρω στην δύναμη της έδρας με αποτέλεσμα να στραφώ στον άσο.

*Το Ντάλας φιλοξενεί η ανεβασμένη Μινεσότα σε ένα αρκετά ενδιαφέρον ματς. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζουν εξαιρετικό πρόσωπο φέτος, ωστόσο στα δύο τελευταία τους, γνώρισαν ισάριθμες ήττες. Από την άλλη μεριά το Ντάλας επίσης έρχεται από δύο κολλητές ήττες, ωστόσο καταφέρνει και βρίσκεται σταθερά στην πρώτη δυάδα της κατάταξης. Ομάδα που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα, περιμένω πως θα το πράξει και σήμερα, με αποτέλεσμα να στραφώ στο διπλό.

Η ΤΡΙΑΔΑ

ΚΟΥΟΠΙΟ-ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ  1              1,75

ΝΤΑΝΤΑΛΚ-ΚΟΡΚ            1              1,74

ΜΙΝΕΣΟΤΑ-ΝΤΑΛΑΣ       2              2,10

Παρασκήνια

Θέματα