Τριάδα με απόδοση 6,54

Νικολαΐδης 25/04/19 - 06:45

Τριάδα συνολικής απόδοσης 6,54 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

  • Ανοικτούς λογαριασμούς άφησαν μετά το 3-3 στο πρώτο μεταξύ τους ραντεβού στα ημιτελικά του Κυπέλλου, Αταλάντα και Φιορεντίνα. Αήττητο σερί εννιά αγώνων για της ομάδα του Μπέργκαμο η οποία δείχνει σε εκπληκτική κατάσταση και ποντάρει στην ευκολία της στο σκοράρισμα, προκειμένου να πάρει σήμερα το τρίποντο με το οποίο θα βρεθεί στον τελικό. Στην απέναντι πλευρά η Φιορεντίνα προέρχεται από αρνητικό σερί δέκα αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις και αναζητά την επιστροφή στα τρίποντα η οποία θα συνοδευτεί και με πρόκριση στον τελικό. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.
  • Στην έδρα της Χετάφε δοκιμάζει τις αντοχές της η Ρεάλ Μαδρίτης. Προερχόμενη από αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών η γηπεδούχος ομάδα η οποία βρίσκεται πάντα στην 4η θέση και διεκδικεί την συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης σεζόν. Στον αντίποδα η Ρεάλ θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί των τριών αγωνιστικών προκειμένου να μείνει ζωντανή στο κόλπο διεκδίκησης της δεύτερης θέσης. Το διπλό, είναι η επιλογή μου.
  • Με την αναμέτρηση της Ζαμόρα απέναντι στην Σερό Πορτένιο ολοκληρώνεται η 5η αγωνιστική στον 5ου όμιλο του Κόπα Λιμπερταδόρες. Οι γηπεδούχοι παραμένουν δίχως βαθμό στην διοργάνωση και έχουν ήδη αποχαιρετήσει, την ίδια ώρα που οι φιλοξενούμενοι μετρούν το απόλυτο, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην κορυφή με 12 πόντους. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο.

 

ΤΡΙΑΔΑ

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ            1              1,73

ΧΕΤΑΦΕ-ΡΕΑΛ Μ.            2              1,96

ΖΑΜΟΡΑ-ΣΕΡΟ Π.           2              1,93

Παρασκήνια

Θέματα