Τριάδα με απόδοση 6,82

Νικολαΐδης 1/06/19 - 13:30

Τριάδα συνολικής απόδοσης 6,82 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

  • Τότεναμ και Λίβερπουλ κοντράρονται στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ο οποίος πραγματοποιείται στην Μαδρίτη. Οι «πετεινοί» αφού κατάφεραν να πετάξουν εκτός του φιλόδοξο Άγιαξ, θέλουν σήμερα να εκμεταλλευτούν τον άτυπο τίτλο του αουτσάιντερ και να αιφνιδιάσουν την Λίβερπουλ, κατακτώντας το τρόπαιο. Στον αντίποδα η Λίβερπουλ φτάνει για ακόμα μία φορά σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης με τον Κλοπ στον πάγκο της και σίγουρα δεν θέλει να σκέφτεται πως μπορεί να χάσει τον τίτλο. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο.
  • Μπαϊα και Γκρέμιο διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Μπραζιλεϊράο. Προερχόμενη από αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων η γηπεδούχος ομάδα η οποία έχει παρουσιάσει εξαιρετικό πρόσωπο στα πρώτα ματς της σεζόν. Στην απέναντι πλευρά η Γκρέμιο πήρε τα πάνω της μετά την «λευκή» ισοπαλία απέναντι στην Ζουβεντούδε, τρέχοντας αήττητο σερί τριών αγώνων όπου μάλιστα δεν δέχθηκε και γκολ. Τα 2-3 γκολ αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή.
  • Το Σαν Χοσέ υποδέχεται σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της αγωνιστικής στο MLS η Ουάσινγκτον. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις μετά από ένα άσχημο διάστημα που είχαν, την ίδια ώρα που το Σαν Χοσέ παρουσιάζεται βελτιωμένο σε σχέση με την περσινή του εκκίνηση. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

 

 

ΤΡΙΑΔΑ

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2              1,90

ΜΠΑΪΑ-ΓΚΡΕΜΙΟ             2-3 ΓΚΟΛ              1,90

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ-ΣΑΝ ΧΟΣΕ            1              1,89

Παρασκήνια

Θέματα