Τριάδα με απόδοση 6,92

Νικολαΐδης 11/02/19 - 07:28

4/5 πέρασαν στην βασική πρόταση της Κυριακής, όπου μας πρόδωσε μονάχα η Σαμπντόρια (ήττα 1-0 από Φροζινόνε). Οι τέσσερις επιλογές που επιβεβαιώθηκαν, ήταν το Over 2,5 (1,87) στο Μπράγκα-Τσάβες, ο άσος (1,71) της Γαλατάσαραϊ, ο άσος (1,45) του Ατρόμητου και ο άσος (2,13) της Φορτούνα, με τις συγκεκριμένες επιλογές να μας χαρίζουν συνολική απόδοση 9,87. Τριάδα άσων συνολικής απόδοσης 6,92 επέλεξα από το σημερινό πρόγραμμα του κουπονιού.

  • Με την αναμέτρηση του Αμβούργου απέναντι στην Ντιναμό Δρέσδης ολοκληρώνεται η δράση στην 21η αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας στην Μπουντεσλίγκα. Ξεπέρασε νωρίς την ήττα (2-0) στο Μπίλεφελντ το Αμβούργο, το οποίο μετά το 1-0 επί της Νυρεμβέργης, προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γερμανίας. Σήμερα, δεν θέλει να σκέφτεται τίποτα άλλο παρά μονάχα τους τρεις βαθμούς, βλέποντας την Κολωνία να πιέζει πλέον, ασφυκτικά. Στον αντίποδα η Ντιναμό Δρέσδης έχει μπει με το «αριστερό» στο 2019, καθώς μετρά δύο ήττες σε ισάριθμα ματς, με αποτέλεσμα να έχει μείνει αρκετά πίσω. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.
  • Στην έδρα της Μπρέστ δοκιμάζει τις δυνάμεις της η Οσέρ. Επιστροφή στις νίκες αναζητά η γηπεδούχος ομάδα η οποία την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 απέναντι στην Χάβρη. Σε περίπτωση τρίποντου η Μπρέστ θα μειώσει στον έναν την διαφορά από την πρωτοπόρο Μετς. Στην αντίπερα όχθη η Οσέρ προέρχεται από δύο αρνητικά αποτελέσματα, όπου μάλιστα δεν κατάφερε και να σκοράρει. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.
  • Με την μάχη της Σετούμπαλ απέναντι στην Μπελενένσες ολοκληρώνεται η 21η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα στην Πορτογαλία. Έντεκα σερί αγώνες μακριά από τις νίκες παραμένει η γηπεδούχος ομάδα η οποία ωστόσο στις πέντε πρόσφατες αγωνιστικές ηττήθηκε σε μόλις ένα ματς. Στον αντίποδα η Μπελενένσες έχει αφήσει πίσω της, την εξαιρετική πορεία του πρώτου γύρου και πλέον προέρχεται από τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα. Η τώρα ή ποτέ για την Σετούμπαλ θα έρθουν οι τρεις βαθμού, με τον άσο να αξίζει το ρίσκο.

 

ΤΡΙΑΔΑ

ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡ.         1              1,62

ΜΠΡΕΣΤ-ΟΣΕΡ  1              1,96

ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ-ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ    1              2,18

Παρασκήνια

Θέματα