Τριάδα με απόδοση 7,61

Νικολαΐδης 4/05/19 - 07:07

Τρεις δυνατές επιλογές οι οποίες προσφέρουν συνολική απόδοση 7,61 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

  • Την Σαντχάουζεν υποδέχεται στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας η Χάιντενχαϊμ. Ηττήθηκε με 3-1 από την Πάτερμπορν, χάνοντας τεράστια ευκαιρία να μπει και με την «βούλα» για τα καλά στο κόλπο της ανόδου, ωστόσο η Χάιντενχαϊμ, παραμένει πάντα μέσα σε αυτό, καθώς με νίκη σήμερα, περιμένει «στραβοπάτημα» του Αμβούργου, προκειμένου να μειώσει στον ένα από την τετράδα. Στον αντίποδα η Σαντχάουζεν βρίσκεται τέσσερις πόντους μακριά από την 16η θέση η οποία οδηγεί στα μπαράζ υποβιβασμού και σίγουρα δεν μπορεί ακόμα να νιώθει ασφαλής. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.
  • Δύσκολη έξοδο πραγματοποιεί στο Ούντινε η Ίντερ. Οι γηπεδούχοι παρότι προέρχονται από τέσσερις σερί αγωνιστικές όπου δεν κατάφεραν να πάρουν τίποτα καλύτερο πλην ενός πόντου (1-1 Σασουόλο), παραμένουν τέσσερις πόντους πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Στην απέναντι πλευρά η Ίντερ συνεχίζει το αήττητο σερί της στην προσπάθεια της να «κλειδώσει» την 3η θέση του πρωταθλήματος. Το διπλό, είναι η επιλογή μου.
  • Την Βίλα Νόβα υποδέχεται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στην δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας η Βιτόρια Μπαϊα. Κακή εμφάνιση και ήττα (3-1) στην έδρα της Μποταφόγκο για την γηπεδούχο της σημερινής αναμέτρησης η οποία ποντάρει στην ώθηση της έδρας, προκειμένου να πάρει το πρώτο της τρίποντο στην νέα σεζόν. Στον αντίποδα η Βίλα Νόβα έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με αντίπαλο την Παρανά, προβληματίζοντας αρκετά με την εικόνα της. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

ΤΡΙΑΔΑ

ΧΕΪΝΤΕΝΧΑΪΜ-ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ   1              2,24

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΙΝΤΕΡ           2              1,70

ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠ.-ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ            1              2,00

Παρασκήνια

Θέματα