Τριάδα με ρίσκο και απόδοση 13,86

Bet_John 22/03/19 - 09:03

Οι δύο από τις τρεις προτάσεις μου πέρασαν την Πέμπτη, με τα over 2,5 σε Βέλγιο – Ρωσία (1,63) και Λαβάλ – Αβράνς (2,24), ενώ χάθηκε ο άσος στο Σολέ – Μαρινιάν (0-0). Τρεις προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 13,86…

* Για τον 8ο όμιλο της προκριματικής φάσης του EURO 2020, η Μολδαβία υποδέχεται την Γαλλία. Πολύ μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και αν οι «τρικολόρ» παρουσιαστούν ορεξάτοι, μπορούν να βγάλουν το over 3,5 στο 2,24.

* Στην Ιρλανδία, η Φιν Χαρπς φιλοξενεί την Σάμροκ. Σε τραγική κατάσταση οι γηπεδούχοι, οι οποίοι στις πρώτες επτά αγωνιστικές έχουν δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες, ενώ διαθέτουν και την χειρότερη άμυνα. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι που είναι στην κορυφή με την καλύτερη επίθεση, μετρούν τρεις σερί νίκες, όπου μάλιστα δεν δέχθηκαν γκολ. Η Σάμροκ είναι καλύτερη και μπορεί να ματς πληρώσει με το ημίχρονο/τελικό 2/2 στο 2,25.

* Στη Β’ Ισπανίας, η Τενερίφη υποδέχεται την Οσασούνα. Οι γηπεδούχοι στις προηγούμενες οκτώ αγωνιστικές έχουν μία νίκη στα χαρτιά κόντρα στην Ρέους που έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα, με πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες στα υπόλοιπα επτά παιχνίδια τους. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έρχονται από οκτώ νίκες και μία ισοπαλία στα εννέα τελευταία τους ματς. Η Οσασούνα είναι σε καλύτερη κατάσταση και το διπλό στο 2,75 αξίζει το ρίσκο.

Παρασκήνια

Θέματα