Τριάδα με over Ολλανδία και Δανία στο 10,98

Bet_John 17/05/18 - 10:48

Σχετικά καλά πήγε η Τετάρτη, αφού πέρασαν οι τέσσερις από τις έξι προτάσεις και συγκεκριμένα το διπλό στο Μαρσέιγ – Ατλέτικο (1,97), το over 3,5 στο Αάλεσουντ – Στρόμεν (2,19), ο άσος στο Χάμαρμπι – Μάλμε (2,21) και το over 2,5 στο Κονγκσβίνγκερ – Χαμ Καμ (1,71). Αυτά που δεν πέρασαν ήταν ο άσος στο Μπραν – Χάουγκεσουντ (1-1) και το over 3,5 στο Φλόρο – Νεστ Σότρα (0-2). Μία τριάδα με over 3,5 και over 2,5 από Ολλανδία και Δανία θα κυνηγήσω σήμερα…

* Για τα πλέι οφ ανόδου, από τη Β’ στην Α’ Ολλανδίας, η Έμεν υποδέχεται τη Σπάρτα Ρότερνταμ, με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή. Έξι over στα επτά τελευταία τους ματς μετρούν οι γηπεδούχοι, με τα πέντε στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από επτά σερί over, τα πέντε στο over 3,5. Με το ρυθμό που σκοράρουν οι δύο ομάδες, περιμένω και απόψε ένα ανοικτό ματς, με το over 3,5 στο 2,64 να αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Στο δεύτερο σημερινό ματς για τα πλέι οφ ανόδου από τη Β’ στην Α’ Ολλανδίας, η Άλμερε φιλοξενεί τη Ντε Γκράαφστσαπ, με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή. Οι γηπεδούχοι μετρούν 15 over στα 17 προηγούμενα παιχνίδια τους, με τα εννέα στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν επτά over στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς που έδωσαν, τα έξι στο over 3,5. Εύκολα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, αμυντικά έχουν πολλά κενά και το over 3,5 στη μεταξύ τους αναμέτρηση μπορεί να είναι πολύ χαμηλά, στο 2,01, αλλά μπορεί να περάσει…περίπατο.

* Για τα μπαράζ για την παραμονή στη Δανία, η Λίνγκμπι υποδέχεται τη Ράντερς, με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα. Τέσσερα σερί over μετρούν οι γηπεδούχοι, με τα δύο στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν τρία over στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές. Εύκολα μπορεί να ανοίξει και η μεταξύ τους αναμέτρηση, με το over 2,5 σε τιμές αουτσάιντερ στο 2,07 να αξίζει το ρίσκο.

Παρασκήνια

Θέματα