Τριάδα «μπαρούτι»

Νικολαΐδης 23/04/18 - 10:02

Με μια δυνατή τριάδα η οποία συγκεντρώνει απόδοση 5,65 θα ασχοληθώ σήμερα, με το πρόγραμμα να διαθέτει λιγοστές επιλογές σε σχέση με το αυριανό.

*Με την αναμέτρηση της Φροζινόνε απέναντι στην Έμπολι ολοκληρώνεται η 37η αγωνιστική στην 2η κατηγορία της Ιταλίας. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν και πολλά περιθώρια μετά τις νίκες της Πάρμα και Παλέρμο και αν θέλουν να επιστρέψουν στην δεύτερη θέση της κατάταξης, θα πρέπει να επικρατήσουν σήμερα. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έχου ήδη «κλειδώσει» την άνοδο στα μεγάλα… σαλόνια, έχοντας πάρει διαφορά 10 πόντων από την δεύτερη θέση. Λογικά θα πάμε σε ανοικτό ματς με αρκετές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, με αποτέλεσμα να στραφώ στο Over 2,5.

*Την Νυρεμβέργη υποδέχεται στο ντέρμπι διεκδίκησης της δεύτερης θέσης στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, η Χόλσταϊν Κίελ. Η γηπεδούχος ομάδα τρέχει αήττητο σερί έξι αγωνιστικών, ενώ παράλληλα παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατή εντός, όπου και ποντάρει στο συγκεκριμένο στοιχείο, προκειμένου να πάρει το τρίποντο. Σε μια τέτοια εξέλιξη, θα βρεθεί στην δεύτερη θέση της κατάταξης, προσπερνώντας την σημερινή της αντίπαλο. Από την άλλη, η Νυρεμβέργη τρέχει αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών, ωστόσο προβλημάτισε με την εικόνα της, κυρίως αμυντικά στα συγκεκριμένα ματς. Δύσκολη έξοδος η σημερινή, όπου λογικά θα πάμε σε μεγάλο σκορ, με αποτέλεσμα να στραφώ στο Over 2,5.

*Στην έδρα της Κολόν Σάντα Φε δοκιμάζει τις αντοχές της η Πατρονάτο. Οι γηπεδούχοι παρουσίασαν βελτιωμένη εικόνα απέναντι στην Τσακαρίτα, την οποία και κέρδισαν με 2-0. Αυτή, ήταν η πρώτη νίκη της Κολόν μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Στον αντίποδα, η Πατρονάτο ξέμεινε από δυνάμεις στα τελευταία, με αποτέλεσμα να μετρά μία μόλις νίκη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

Η ΤΡΙΑΔΑ

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ-ΕΜΠΟΛΙ                     OVER 2,5            1,89

ΧΟΛΣΤΑΪΝ Κ.-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ          OVER 2,5            1,75

ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ Φ.-ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ 1            1,71

Παρασκήνια

Θέματα