Τριάδα που πληρώνει

Νικολαΐδης 8/07/18 - 08:22

3,00 πλήρωσε ο Αντρέι Κράμαριτς, τον οποίο είχα επιλέξει να σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα Ρωσία-Κροατία. Το μεγάλο ντέρμπι στο MLS των ΗΠΑ ανάμεσα σε Νέα Υόρκη Σίτι και Red Bull ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα, από το οποίο επέλεξα μια πολύ δυνατή τριάδα.

*Μόλντε και Βαλερένγκα κοντράρονται στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Νορβηγίας. Ανεβασμένη αγωνιστικά και ψυχολογικά η ομάδα των γηπεδούχων η οποία τρέχει δύο σερί νίκες, χωρίς να έχει δεχθεί γκολ, με αποτέλεσμα να σκαρφαλώσει στην πρώτη πεντάδα, της κατάταξης. Στον αντίποδα η Βαλερένγκα προβληματίζει με την εικόνα της, με αποτέλεσμα να προέρχεται από τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

 *Στην έδρα της Χαούγκεσουντ δοκιμάζει τις αντοχές της η Σάντερφιορντ. Πλήρωσε τα αμυντικά της λάθη με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 2-1 από την Στάμπαεκ, χάνοντας έτσι τεράστια ευκαιρία για είσοδο στην πρώτη πεντάδα της κατάταξης. Ομάδα έδρας η Χαούγκεσουντ η οποία με την ώθηση του κοινού της, θέλει σήμερα να αντιδράσει, πριν χάσει και άλλο έδαφος. Στην μεριά της Σάντερφιορντ, ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά κατά της. Κολλημένη στον πάτο και δίχως να πείσει, πρέπει να βρει λύσεις ώστε να βγει από την δύσκολη θέση που έχει βρεθεί. Ο άσος, αποτελεί την καλύτερη επιλογή.

*Ντέρμπι στην Νέα Υόρκη όπου Σίτι και οι «ταύροι» της «Red Bull» διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους. Αναζητά επιστροφή στις νίκες η παρέα του Βίγια η οποία με νίκη σήμερα, εκτός από το τρίποντο, αποκτά και ψυχολογική τόνωση. Στα θετικά πως ο Ισπανός δήλωσε παρών στην προπόνηση και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά, σήμερα. Στον αντίποδα η Νέα Υόρκη προέρχεται από υψηλές πτήσεις με αποτέλεσμα να σκαρφαλώσει στην πρώτη δυάδα της κατάταξης. Ομάδα που σκοράρει με τεράστια ευκολία, θα προσπαθήσει να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από το σημερινό, ματς. Λογικά θα πάμε σε γρήγορο ρυθμό με πολλά γκολ, με αποτέλεσμα να στραφώ στο Over 2,5.

Η ΤΡΙΑΔΑ

ΜΟΛΝΤΕ-ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ 1              1,72

ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ-ΣΑΝΤΕΡΦΙΟΡΝΤ             1              1,42

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Σ.-ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ         OVER 2,5              1,50

Παρασκήνια

Θέματα