Τριάδα… πρόκληση από Μουντιάλ και Ιρλανδία στο 20,02

Bet_John 6/07/18 - 11:18

Από το 4Χ4 της Τετάρτης, στο 0Χ3 της Πέμπτης. Καλό ήταν το κρύο ντους με αυτό τον καύσωνα. Επιστροφή στο Μουντιάλ σήμερα, με δύο σπουδαία ματς…

* Για την προημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Βραζιλία αντιμετωπίζει το Βέλγιο. Η «σελεσάο» δεν έχει κάνει και καμία κυριαρχική εμφάνιση στα ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής, ενώ και το Μεξικό που αντιμετώπισε στη φάση των «16», ήταν πολύ κατώτερο του αναμενομένου και δεν απείλησε καθόλου. Το Βέλγιο έχει αφήσει σαφώς καλύτερες εντυπώσεις και μεσοεπιθετικά βγάζει καλύτερους συνδυασμούς, ενώ αν βρει χώρους, κάτι που θα γίνει, μπορεί να… σκοτώσει τη Βραζιλία στην κόντρα. Ούτως ή άλλως, με βάση και την εικόνα που έχουν παρουσιάσει οι δύο ομάδες από την αρχή της διοργάνωσης, το 3,64 που πληρώνει η νίκη του Βελγίου είναι προκλητικό και θα το κυνηγήσω.

* Στο άλλο ματς για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Γαλλία αντιμετωπίζει την Ουρουγουάη. Οι «τρικολόρ» ξεπέρασαν στη φάση των «16» το εμπόδιο της Αργεντινής με το εντυπωσιακό 4-3, δείχνοντας τις επιθετικές τους αρετές, ενώ η «σελέστε» με δύο γκολ του Έντινσον Καβάνι επικράτησε 2-1 της Πορτογαλίας. Όμως ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν τραυματίστηκε και είναι εξαιρετικά δύσκολο να αγωνιστεί σήμερα. Τεράστια απώλεια για την Ουρουγουάη, με τη Γαλλία να έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη που πληρώνει στο 2,03.

* Στην Ιρλανδία, η Σεντ Πάτρικς υποδέχεται τη Ντάνταλκ. Πέντε over στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια τους έχουν οι γηπεδούχοι, με τα τρία στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από πέντε σερί over, με τα τέσσερα στο over 3,5. Ανοικτό ματς περιμένω να γίνει, με το over 3,5 στο 2,71 να έχει τύχη.

Παρασκήνια

Θέματα