Τριάδα ρίσκου για μεγάλα κέρδη

Νικολαΐδης 2/05/18 - 09:10

Το δεύτερο εισιτήριο του μεγάλου τελικού στο Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκει σήμερα κάτοχο μετά τον επαναληπτικό της Ρώμης ανάμεσα σε Ρόμα και Λίβερπουλ. Παράλληλα, μεγάλα ματς πραγματοποιούνται και στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

*Την Λίβερπουλ φιλοξενεί στον μεταξύ τους επαναληπτικό της ημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ η Ρόμα. Με… προίκα την νίκη 5-2 του πρώτου αγώνα ταξίδεψαν στην Ρώμη οι… κόκκινοι του Κλοπ οι οποίοι ευελπιστούν να ακολουθήσουν την Ρεάλ Μαδρίτης στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι είναι αναγκασμένοι να ρισκάρουν προκειμένου να βρουν λύσεις ώστε να κυνηγήσουν τις λιγοστές ελπίδες τους για ανατροπή της εις βάρος τους κατάστασης. Αναγκασμένη να ανέβει ψηλά η Ρόμα την ώρα που η Λίβερπουλ διαθέτει γρήγορους και ποιοτικούς επιθετικούς με αποτέλεσμα να στραφώ στο διπλό.

 *Την Κόλο Κόλο υποδέχεται στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου στο Λιμπερταδόρες η Ντελφίν. Ο σύλλογος του Ισημερινού με νίκη στο σημερινό ματς φτάνει τους επτά πόντους και σκαρφαλώνει στην δεύτερη θέση, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων. Από την απέναντι πλευρά η Κόλο Κόλο δεν έχει πείσει με την εικόνα της μετρώντας μόλις έναν πόντο σε τρεις αγωνιστικές, ενώ προέρχεται και από την εντός έδρας ήττα (2-0) από την σημερινή αντίπαλο της. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

*Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του 7ου ομίλου στο Κόπα Λιμπερταδόρες με την αναμέτρηση της Κορίνθιανς απέναντι στην Ιντεπεντιέντε. Η… τιμάο μετά την νίκη (1-0) στην Αργεντινή επί της σημερινής της αντιπάλου, κατάφερε να φτάσει τους επτά πόντους και με νίκη σήμερα σφραγίζει και μαθηματικά την πρόκριση της στην επόμενη φάση. Στον αντίποδα η Ιντεπεντιέντε έχει προβληματίσει με την εικόνα της, μετρώντας μόλις μια νίκη στα τρία πρώτα ματς με αποτέλεσμα να βρίσκεται στον πάτο της κατάταξης. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

Η ΤΡΙΑΔΑ

ΡΟΜΑ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ         2              2,57

ΝΤΕΛΦΙΝ-ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ 1              2,38

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ-ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ   1              1,89

Παρασκήνια

Θέματα