Τριάδα ρίσκου και μεγάλης απόδοσης

Southern 9/10/18 - 16:07

Η Όνσε Κάλντας μας έφραξε το δρόμο για το ταμείο χθες, καθώς πέρασαν τόσο ο «άσος» της Σούντσβαλ, όσο και το «διπλό» της Μετς.

Σήμερα το κουπόνι είναι μικρό κι έχουμε να κάνουμε με ασόβαρες διοργανώσεις, συνεπώς αφήνουμε στην άκρη τα φαβορί και ποντάρουμε σε σημεία με ρίσκο αλλά και μεγαλύτερες αποδόσεις.

Στη Β’ Σουηδίας Έργκριτε και Ντέγκερφορς παίζουν απλά για να παίζουν από ‘δω και πέρα, καθώς δεν έχουν να κυνηγήσουν τίποτα στα 5 τελευταία ματς της σεζόν. Ομάδες με επιθετικό προσανατολισμό αμφότερες, είναι πιθανό να παίξουν ακόμα πιο ελεύθερα τώρα που δεν έχουν πίεση για το αποτέλεσμα και το Over 3,5 στέκεται προκλητικά στο 2,50.

Λίγο πιο χαμηλά, στο 2,48, βρίσκουμε το «διπλό» της Σαμπλί στη Νασιονάλ της Γαλλίας. Η γαλλική… απομίμηση της Ίντερ (μέχρι και το έμβλημα των Μιλανέζων έχουν αντιγράψει) γνώρισε μόλις την προηγούμενη Παρασκευή την πρώτη φετινή της ήττα από την πρωτοπόρο Λαβάλ, ποιοτικά ωστόσο απέχει παρασάγγας από την Πο που προβληματίζει από το ξεκίνημα της σεζόν. Είναι τόσο απογοητευτική η εικόνα των γηπεδούχων που η διοίκηση έδωσε τελεσίγραφο στον Ιταλό προπονητή Νοβέλι, ενώ η απουσία του διεθνούς Λουξεμβούργιου επιθετικού Τιλ, τους στερεί τα μισά από τα 6 συνολικά γκολ που έχουν σημειώσει φέτος. Το «διπλό» της Σαμπλί είναι μάλλον η πιο λογική επιλογή της βραδιάς.

Στην Αγγλία έχουμε βραδιά Λιγκ Τρόφι απόψε και η χτυπημένη αλύπητα από τραυματισμούς φέτος Πλίμουθ αναμένεται να εμφανιστεί με… δευτερότριτα, προκειμένου οι ελάχιστοι υγιείς παίκτες της να είναι διαθέσιμοι για το σαββατιάτικο ματς πρωταθλήματος με την Όξφορντ. Ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο η Σουίντον, στη βραδιά της είναι ικανή να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο και θα ρισκάρουμε στο «διπλό» που πληρώνει 3,10.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ (9/10)

ΕΡΓΚΡΙΤΕ – ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ (20.00)            Over 3,5               2,50

ΠΟ – ΣΑΜΠΛΙ (21.00)     2              2,48

ΠΛΙΜΟΥΘ – ΣΟΥΙΝΤΟΝ (21.30)  2              3,10

Παρασκήνια

Θέματα