Τριάδα ρίσκου με απόδοση 9,91

Νικολαΐδης 12/09/18 - 09:18

Ισχυρή τριάδα με συνολική απόδοση 9,91 ξεχώρισα από το σημερινό, πρόγραμμα.

*Την Μινεσότα φιλοξενεί σε ένα αρκετά ενδιαφέρον ματς στη Μέιτζορ Λιγκ Σόκερ των ΗΠΑ η Ουάσινγκτον. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από αήττητο σερί δύο αγώνων, με αποτέλεσμα να σκαρφαλώσει στην πρώτη επτάδα, της κατάταξης. Στον αντίποδα η Μινεσότα, παραμένει για πέντε σερί ματς, μακριά από τα τρίποντα, παρουσιάζονται σοβαρά αμυντικά προβλήματα. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.

*Φλαμένγκο και Κορίνθιανς συμπληρώνουν το ένα από τα δύο ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Βραζιλίας. Η «Φλα» μετά την νίκη με 2-0 επί της Σαπεκοένσε, παρέμεινε στο -5 από την κορυφή και στρέφει την προσοχή της στο σημερινό ματς, όπου θέλει το τρίποντο προκειμένου να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης, ενόψει του εκτός έδρας επαναληπτικού. Στην άλλη πλευρά η «τιμάο» προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα (1-0) στο ντέρμπι με την Παλμέιρας. Ακόμα μια κακή εμφάνιση από την Κορίνθιανς η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.

*Την Κρουζέιρο φιλοξενεί στο άλλο ζευγάρι του Κυπέλλου Βραζιλίας η Παλμέιρας. Οι «πράσινοι» του Σαο Πάολο, έχουν δεχθεί δύο μόλις γκολ στα τελευταία δώδεκα σε όλες τις διοργανώσεις, αποδεικνύοντας πως βρίσκονται σε «τρομερή» κατάσταση, ενώ κέρδισαν την αγωνιστική που πέρασε με 1-0 στο ντέρμπι μίσους, την Κορίνθιανς. Από την άλλη η Κρουζέιρο, αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές κόντρα στην Σπορτ Ρεσίφε, όπου και έμεινε στο 0-0, συνεχίζοντας τις κακές εμφανίσεις. Λόγω τους γεγονότος πως οι «μπλε αλεπούδες» ξεκούρασαν βασικές μονάδες τους, περιμένω να βάλουν δύσκολα στο ημίχρονο στους γηπεδούχους, ωστόσο η «φορτσάτη» Παλμέιρας, θα καταφέρει τελικά να πάρει το τρίποντο στην επανάληψη, με αποτέλεσμα να στραφώ στο Χ/1 Ημ.-Τελ.

Η ΤΡΙΑΔΑ

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ-ΜΙΝΕΣΟΤΑ          1              1,54

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ        1              1,48

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ-ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ              Χ/1 ΗΜ.-ΤΕΛ.    4,35

 

 

 

 

Παρασκήνια

Θέματα