Τριάδα στο 18,01

Νικολαΐδης 5/02/19 - 07:08

Ισχυρή τριάδα συνολικής απόδοσης 18,01 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

  • Στην έδρα της Ντούισμπουργκ δοκιμάζει τις αντοχές της στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Γερμανίας η Πάτερμπορν. Οι «ζέβρες» μετά την ήττα (2-1) στο Μπόχουμ, επικράτησαν με 3-2 της Ντάρμσταντ στην δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου γύρου στην 2η κατηγορία της Μπουντεσλίγκα. Αρκετά τα αμυντικά προβλήματα της Ντούισμπουργκ, τα οποία αν δεν βελτιώσει, θα έχει να αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα. Στον αντίποδα η Πάτερμπορν μετά την ήττα (2-0) στο Ρέγκενσμπουργκ, απάντησε με την επιβλητική νίκη (6-0) επί της Γκρόιτερ Φιρτ. Με τονωμένο ηθικό και ποιοτικότερο σύνολο οι φιλοξενούμενοι, με ωθούν στο καλοπληρωμένο, διπλό.
  • Την Καέν φιλοξενεί στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Γαλλίας η Μπαστιά. Από τις ευχάριστες εκπλήξεις του θεσμού η γηπεδούχος ομάδα η οποία παρότι αγωνίζεται στην 3η κατηγορία, κατάφερε να βρεθεί στην συγκεκριμένη φάση, μετρώντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Στην απέναντι πλευρά η Καέν ποντάρει στην ποιότητα της προκειμένου να βάλει τέλος στην «τρελή» πορεία της γηπεδούχου, με αποτέλεσμα να περιμένω πως το διπλό θα περάσει εύκολα ή δύσκολα.
  • Την Ατλέτικο Μινέιρο φιλοξενεί στο πρώτο από τα δύο μεταξύ τους ματς στον 2ο προκριματικό γύρο του Κόπα Λιμπερταδόρες η Ντανούμπιο. Κακό αγωνιστικό πρόσωπο για την Ντανούμπιο η οποία βρίσκεται στην 10η θέση της κατάταξης στο πρωτάθλημα της Ουρουγουάης. Μόλις μία νίκη στα οκτώ τελευταία. Στον αντίποδα Ατλέτικο Μινέιρο στοχεύει ψηλά στην διοργάνωση και σίγουρα πιθανός αποκλεισμός πριν την φάση των ομίλων, θα αποτελεί αποτυχία. Πιο ποιοτικό σύνολο, θα στραφώ στο διπλό.

 

ΤΡΙΑΔΑ

ΝΤΟΥΪΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΠΑΤΕΡΜΠΟΡΝ           2              2,21

ΜΠΑΣΤΙΑ-ΚΑΕΝ               Χ/2 ΗΜ.-ΤΕΛ.    3,90

ΝΤΑΝΟΥΜΠΙΟ-ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ   2              2,09

Παρασκήνια

Θέματα