Τριάδα στο 3,60

Νικολαΐδης 10/03/20 - 07:34

Τριάδα συνολικής απόδοσης 3,60 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα. 

 

 

  • Μπέρτον και Μπόλτον κοντράρονται σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής στην Λιγκ 1. Λιγοστές ελπίδες διεκδίκησης συμμετοχής στα πλέι-οφ ανόδου για την γηπεδούχο ομάδα, την ώρα που η Μπόλτον υποβιβάζεται στην Λιγκ 2. Ο άσος είναι η επιλογή μου. 
  • Δύσκολη αποστολή για την Τότεναμ στην Λειψία, μετά την ήττα με 1-0 στο πρώτο μεταξύ τους αγώνα της φάσης των «16» του Τσαμπιονς Λιγκ. Δείχνει διάθεση για μεγάλα πράγματα η ομάδα των «ταύρων» η οποία αναζητά ένα γρήγορο γκολ με το οποίο θα κόψει τα πόδια των φιλοξενούμενων. Στην άλλη πλευρά η Τότεναμ προβληματίζει με την εικόνα της, ενώ έχει να αντιμετωπίσει και πολλά σοβαρά προβλήματα απουσιών. Ο άσος, είναι η επιλογή μου. 
  • Την συντριβή με 4-1 της Ιταλίας καλείται να ανατρέψει σήμερα η Βαλένθια απέναντι στην Αταλάντα. Κάκιστο πρόσωπο για τις «νυχτερίδες» στα τελευταία ματς, με τα προβλήματά στην άμυνα να είναι μεγάλα. Στον αντίποδα η Αταλάντα μετά την νίκη με 4-1 στο πρώτο ματς, αναζητά ένα γκολ με το οποίο ουσιαστικά θα σκοτώσει οποίες ελπίδες διαθέτει η Βαλένθια. Το Over 2,5 είναι η επιλογή μου. 

 

 

ΤΡΙΑΔΑ 

ΜΠΕΡΤΟΝ-ΜΠΟΛΤΟΝ    1    1,55

ΛΕΙΨΙΑ-ΤΟΤΕΝΑΜ    1    1,55

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ    OVER 2,5    1,50

Παρασκήνια

Θέματα