Τριάδα στο 4,05

Νικολαΐδης 16/09/19 - 06:56

Τριάδα συνολικής απόδοσης 4,05 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

  • Με το ντέρμπι μίσους του Αμβούργο ολοκληρώνεται η 6η αγωνιστική στην δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος όπου η Σαιντ Πάουλι υποδέχεται την ομώνυμη ομάδα. Ανέβασε στροφές στα τελευταία η γηπεδούχος η οποία προέρχεται από αήττητο σερί δύο αγωνιστικών. Στην αντίπερα όχθη, το Αμβούργο παραμένει αήττητο στις πρώτες πέντε αγωνιστικές. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο.
  • Την Σατορού υποδέχεται στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στην δεύτερη κατηγορία του Γαλλικού πρωταθλήματος η Λανς. Τα «λιοντάρια» αγνοούν την νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές και ποντάρουν στην ώθηση της έδρας προκειμένου να επιστρέψουν σε αυτή. Στον αντίποδα η Σατορού με μόλις δύο πόντους στις έξι πρώτες αγωνιστικές, φιγουράρει στον πάτο της κατάταξης. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.
  • Με την αναμέτρηση της Τορίνο απέναντι στην Λέτσε ολοκληρώνεται η 3η αγωνιστική του Καμπιονάτο. Οι «ταύροι» ξεκίνησαν εντυπωσιακά την προσπάθεια τους με αποτέλεσμα να μετρούν το απόλυτο στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Στην απέναντι πλευρά η Λέτσε προβλημάτισε, καθώς σημείωσε ισάριθμες ήττες στα δύο πρώτα ματς της σεζόν, χωρίς μάλιστα να έχει σκοράρει προς ώρας. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.

 

ΤΡΙΑΔΑ

ΣΑΙΝΤ ΠΑΟΥΛΙ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ        2              1,80

ΛΑΝΣ-ΣΑΤΟΡΟΥ               1              1,50

ΤΟΡΙΝΟ-ΛΕΤΣΕ  1              1,50

Παρασκήνια

Θέματα