Τριάδα στο 4,18

Νικολαΐδης 20/01/20 - 07:50

Τριάδα συνολικής απόδοσης 4,18 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

  • Την Ντόρντρεχτ υποδέχεται στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της δεύτερης κατηγορίας του Ολλανδικού πρωταθλήματος ο Γιόνγκ Άγιαξ. Τεράστια ευκαιρία για την γηπεδούχο ομάδα με νίκη να προσπεράσει την Καμπούρ στην μάχη της πρωτιάς, μετά το «στραβοπάτημα» της τελευταίας την Παρασκευή. Στον αντίποδα η Ντόρντρεχτ έχει κολλήσει στον πάτο της κατάταξης, αγνοώντας το τρίποντο στα τρία τελευταία ματς. Περιμένω πως θα ανοίξει ο ρυθμός και θα πάμε σε μεγάλο σκορ, με αποτέλεσμα να στραφώ στο Over 3,5.
  • Με την αναμέτρηση της Γούεστ Μπρομ απέναντι στην Στόουκ ολοκληρώνεται η 28η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ. Παρότι κατέβασε ταχύτητα, καταφέρνει και διατηρείται στην κορυφή της κατάταξης η Γουέστ Μπρομ η οποία μετρά μία ήττα στις 15 τελευταίες αγωνιστικές, χωρίς ωστόσο να σημειώσει κάποια νίκη στα πέντε πρόσφατα από αυτά. Στην άλλη πλευρά η Στόουκ έχει βγάλει αντίδραση στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, όπου σημείωσε μία νίκη και μια ισοπαλία, με αποτέλεσμα να βρεθεί πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Δύσκολη έξοδος η σημερινή, θα στραφώ στον άσο.
  • Με την μάχη της Αταλάντα απέναντι στην Σπαλ ολοκληρώνεται η 20η αγωνιστική του Καμπιονάτο. Οι «νερατζούρι» του Μπέργκαμο τρέχουν αήττητο σερί τριών αγωνιστικών στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να παραμένουν σταθερά στην πρώτη τετράδα της κατάταξης. Μεσοβδόμαδα, γνώρισαν την ήττα (2-1) από την Φιορεντίνα η οποία τους άφησε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου. Στον αντίποδα η Σπαλ πραγματοποιεί τραγικές εμφανίσεις με αποτέλεσμα να έχει κολλήσει στην τελευταία θέση της κατάταξης, παρουσιάζοντας πολλά αμυντικά κενά. Σε «τρομερή» κατάσταση επιθετικά η Αταλάντα, θα στραφώ στο Over 2,5.

 

 

ΤΡΙΑΔΑ

ΓΙΟΝΓΚ ΑΓΙΑΞ-ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ        OVER 3,5              1,60       

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΣΠΑΛ            OVER 2,5              1,40

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠ.-ΣΤΟΟΥΚ     1              1,87

 

Παρασκήνια

Θέματα