Τριάδα στο 4,47

Νικολαΐδης 16/06/19 - 07:40

Τριάδα «φωτιά» η οποία αποτελείται από δύο Over 2,5 και έναν άσο ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

  • Την Μπεϊζίνγκ Ρενέ υποδέχεται στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Κινεζικού πρωταθλήματος η Τζιανγκτσού. Οι γηπεδούχοι θέλουν να αφήσουν πίσω τους τις άσχημες εμφανίσεις, καθώς μετρούν τρία σερί ματς μακριά από τα τρίποντα. Στον αντίποδα η Μπεϊζίνγκ μπορεί να κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική με 2-0 την Τιανζίν, ωστόσο παρέμεινε οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Λογικά θα πάμε σε ματς με αρκετές ευκαιρίες για γκολ και το Over 2,5 αποτελεί εξαιρετική επιλογή.
  • Τον Ισημερινό αντιμετωπίζει στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου στο Κόπα Αμέρικα η Ουρουγουάη. Πολυνίκης του θεσμού η ομάδα του Ταβάρες η οποία θεωρείται εκ’ των τριών φαβορί για την διεκδίκηση του τίτλου (άλλες δύο η Αργεντινή και Βραζιλία). Στην άλλη πλευρά, ο Ισημερινός στοχεύει στο να πραγματοποιήσει την έκπληξη, ποντάροντας στην «δίψα» για διάκριση και το ταλέντο που διαθέτει το ρόστερ του. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.
  • Την Νικαράγουα αντιμετωπίζει στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου στο Gold Cup η Κόστα Ρίκα. Οι «λος τίκος» ποντάρουν στην ποιότητα και την εμπειρία τους, προκειμένου να ξεκινήσουν με το «δεξί» τις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση, όπου στοχεύουν αρκετά ψηλά. Στην απέναντι πλευρά η Νικαράγουα αποτελεί το δεύτερο αουτσάιντερ μαζί με τις Βερμούδες και θα παλέψουν με την Αϊτη, για το δεύτερο εισιτήριο της πρόκρισης. Το Over 2,5, αξίζει το ρίσκο.

 

ΤΡΙΑΔΑ

TZΙΑΝΓΚΤΣΟΥ-ΜΠΕΪΖΙΝΓΚ            OVER 2,5              1,53

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ       1              1,75

ΚΟΣΤΑ Ρ.-ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑ OVER 2,5              1,67

Παρασκήνια

Θέματα