Τριάδα στο 4,50 και ένα ακριβές σκορ

Νικολαΐδης 13/08/19 - 15:37

Τριάδα άσων με απόδοση 4,50 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα, ενώ για τους λάτρεις του ρίσκου, επέλεξα και ένα ακριβές σκορ από την Λατινική Αμερική και το Κόπα Σουνταμερικάνα.

  • Την Μπασακσεχίρ υποδέχεται στον μεταξύ τους επαναληπτικό ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν προβάδισμα πρόκρισης μετά το 1-0 μέσα στην Τουρκία, όπου γλίτωσαν στα τελευταία λεπτά, μετά το πέναλτι που απέκρουσε ο Σα, φέρνοντας έτσι τους Πειραιώτες σε θέση ισχύος όσον αφορά το εισιτήριο της πρόκρισης. Στον αντίποδα οι Τούρκοι οι οποίοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει κάτι καλύτερο στο πρώτο ματς, έρχονται με μοναδικό σκοπό να βρουν το εκτός έδρας γκολ, όπου θα φέρει τις πιθανότητες πρόκρισης στα ίσα. «Καυτή» ατμόσφαιρα αναμένεται από τους φίλους του Ολυμπιακού, θα στραφώ στον καλοπληρωμένο άσο.
  • Σέλτικ και Κλουζ άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς μετά το μεταξύ τους 1-1 του πρώτου αγώνα. Πιο έτοιμη ομάδα οι Σκωτσέζοι οι οποίοι το Σάββατο συνέτριψαν με 5-2 εκτός έδρας την Μάδεργουελ. Στην απέναντι πλευρά οι Ρουμάνοι με 13 πόντους οδηγούν την κούρσα του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα της χώρας, μετά από τις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Σαφώς πιο ποιοτικό σύνολο αυτό της Σέλτικ, θα στηριχθώ στον άσο.
  • Προβάδισμα πρόκρισης για τα πλεϊ-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ απέκτησε η Πόρτο μετά το 1-0 επί της Κράσονταρ στο ματς της Ρωσίας. Οι «δράκοι» παρουσιάστηκαν ανώτεροι των γηπεδούχων στο συγκεκριμένο ματς και θέλουν σήμερα να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα, προκειμένου να επικυρώσουν την πρόκριση τους στον επόμενο γύρο, εκεί όπου θα συναντήσουν έναν εκ’ του Ολυμπιακού ή Μπασακσεχίρ. Στον αντίποδα η Κράσνονταρ ότι είχε να χάσει το έχασε στο πρώτο ματς και σήμερα έρχεται προκειμένου να ρισκάρει, ώστε να βρει ένα γρήγορο γκολ με το οποίο θα αιφνιδιάσει την Πόρτο, μεταφέροντας το άγχος σε αυτή. Λόγω έδρας, θα στηρίξω τον άσο.
  • Επαναληπτικός της φάσης των «8» του Κόπα Σουνταμερικάνα ανάμεσα σε Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε και Ιντεπεντιέντε. Προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα της Αργεντινής μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα, ωστόσο οι γηπεδούχοι του σημερινού, ποντάρουν στις υψομετρικές συνθήκες που επικρατούν στο Εκουαδόρ, ώστε να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Πιο έμπειρη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, θα στραφώ στο 1-1 που τους ευνοεί.

               

ΤΡΙΑΔΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ   1              1,83

ΣΕΛΤΙΚ-ΚΛΟΥΖ  1              1,60

ΠΟΡΤΟ-ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ   1              1,54

 

ΕΙΔΙΚΑ

ΑΚΡ. ΣΚΟΡ

ΙΝΤ. ΝΤΕΛ ΒΑΛΕ-ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ              1-1          8,00

Παρασκήνια

Θέματα