Τριάδα στο 4,52 και δύο άσοι ρίσκου

Νικολαΐδης 19/01/19 - 07:19

Μια δυνατή τριάδα και δύο επιλογές ρίσκου τις οποίες προτείνω να στηρίξουμε ξεχωριστά από την βασική πρόταση, επέλεξα σήμερα.

 

  • Στην έδρα της Σκάνθορπ δοκιμάζει τις δυνάμεις της η Σάντερλαντ. Νικηφόρο σερί τεσσάρων αγωνιστικών για την γηπεδούχο ομάδα η οποία πήρε βαθιά ανάσα στην μάχη για παραμονή. Στον αντίποδα η Σάντερλαντ τρέχει αήττητο σερί έξι αγωνιστικών με αποτέλεσμα να παραμένει σε τροχιά διεκδίκησης της απευθείας ανόδου στην Τσάμπιονσιπ. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο.
  • Την Φράιμπουργκ υποδέχεται στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Μπουντεσλίγκα η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Οι «αετοί» μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα τα οποία τους άφησαν πίσω στην μάχη για διεκδίκηση των ευρωπαϊκών εισιτηρίων, θέλουν να μπουν με το «δεξί» στο 2019. Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προσπάθεια τους στο 2018 και θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο «τέμπο». Ο άσος, είναι η επιλογή μου.
  • Στα Γιάννενα δοκιμάζει τις δυνάμεις του ο Ολυμπιακός. Βαριά ήττα (4-0) από την ΑΕΚ για τον ΠΑΣ ο οποίος θέλει να αφήσει πίσω του την συντριβή, προσπαθώντας να πραγματοποιήσει μια νέα αρχή. Στην απέναντι πλευρά ο Ολυμπιακός έδειξε εξαιρετικά στοιχεία στον αγώνα απέναντι στον Λεβαδειακό, τον οποίο κέρδισε με 2-0, δίνοντας επιπλέον ώθηση στην προσπάθεια να μειώσει την διαφορά από την κορυφή. Το διπλό, είναι η επιλογή μου.
  • Την Μπρίστολ Σίτι φιλοξενεί η Νότιγχαμ Φόρεστ. Οι γηπεδούχοι προχώρησαν στην απομάκρυνση του Αίτορ Καράνκα από την τεχνική ηγεσία τους, ανακοινώνοντας την πρόσληψη του Μάρτιν Ο’ Νιλ, από τον οποίο και περιμένουν να δώσει ώθηση στην Νότιγχαμ για να πάρει ένα από τα εισιτήρια της ανόδου. Στην απέναντι πλευρά η Μπρίστολ προβλημάτισε αμυντικά στα τελευταία και για τον συγκεκριμένο λόγο, θα στραφώ στον άσο.
  • Την Ντόρτμουντ φιλοξενεί σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της πρώτης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου στην Μπουντεσλίγκα η Λειψία. Οι «ταύροι» αποχαιρέτησαν με νίκη το 2018 και ποντάρουν στην δύναμη της έδρας προκειμένου να μπουν με το «δεξί» και στο 2019. Από την άλλη μεριά οι «μέλισσες» δεν έπεισαν στις τελευταίες αγωνιστικές και θέλουν να ξεκινήσουν δυναμικά την προσπάθεια τους και στο 2019, έχοντας ωστόσο δύσκολο έργο σήμερα. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

 

ΤΡΙΑΔΑ

ΣΚΑΝΘΟΡΠ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ           2              1,94

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚ.-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ        1              1,62

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   2              1,44

 

ΤΟ ΡΙΣΚΟ

ΝΟΤΙΓΧΑΜ-ΜΠΡΙΣΤΟΛ Σ.             1              2,39

ΛΕΙΨΙΑ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1              2,50

 

 

 

Παρασκήνια

Θέματα