Τριάδα στο 4,59

Νικολαΐδης 20/03/19 - 10:46

Ισχυρή τριάδα συνολικής απόδοσης 4,59 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

  • Την Σερβία φιλοξενεί σε φιλική αναμέτρηση στα πλαίσια δοκιμής νέων προσώπων που θα πλαισιώσουν το ρόστερ της η Εθνική Γερμανίας. Αλλαγή εποχής στα «πάντσερ», καθώς ο Λεβ αποφάσισε να «κόψει» τους Μπόατενγκ, Χούμελς και Μίλερ, ενσωματώνοντας στις κλήσεις του, νεαρούς ποδοσφαιριστές από τους οποίους περιμένει πως θα έχουν περισσότερη όρεξη για δουλειά και δίψα για διακρίσεις. Στον αντίποδα η Σερβία τα τελευταία χρόνια καταφέρνει να παρουσιάσει ένα αρκετά ανταγωνιστικό σύνολο, ωστόσο σήμερα το έργο της, είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Λογικά θα πάμε σε ανοικτό ματς με αρκετά γκολ, με αποτέλεσμα να στηρίξω το Over 2,5.
  • Την Βόλφσμπουργκ υποδέχεται στο πρώτο από τα δύο μεταξύ τους ματς της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών η Λυών. Οι Γαλλίδες, θέλουν να αποκτήσουν προβάδισμα πρόκρισης, καθώς για ακόμα μία φορά θεωρούνται το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Στην απέναντι μεριά η Βόλφσμπουργκ παρότι εντός παρουσιάζεται αρκετά δυνατή, εκτός προβληματίζει με την αμυντική συμπεριφορά της. Ο άσος, αποτελεί την καλύτερη επιλογή.
  • Κόντρα στην Ουαλία δοκιμάζει τις αντοχές του το Τρινιντάντ & Τομπάκο. Φιλική αναμέτρηση όπου οι δύο ομάδες έχουν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσουν νέα πρόσωπα. Πιο ποιοτικό το σύνολο των Ευρωπαίων, περιμένω πως θα πάρει την νίκη και μάλιστα με υψηλό σκορ, με αποτέλεσμα να στραφώ στο Over 2,5.

 

ΤΡΙΑΔΑ

ΛΥΩΝ (Γ)-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ (Γ) 1              1,59

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ          OVER 2,5              1,65

ΟΥΑΛΙΑ-ΤΡΙΝΙΝΤΑΝΤ & ΤΟΜΠ.                OVER 2,5              1,75       

Παρασκήνια

Θέματα