Τριάδα στο 4,70

Νικολαΐδης 30/09/19 - 08:42

Τριάδα συνολικής απόδοσης 4,70 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα του κουπονιού.

Την Τζουργκάρντεν υποδέχεται στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Σουηδίας η Εστερσουντ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από έξι σερί ήττες, ενώ σκόραραν σε μόλις ένα από τα τέσσερα τελευταία τους ματς. Από την άλλη πλευρά η Τζουργκάρντεν σε περίπτωση νίκης, θα βρεθεί και πάλι μόνη πρώτη στην κατάταξη. Το διπλό, είναι η επιλογή μου.

Με την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ απέναντι στην Άρσεναλ ολοκληρώνεται η 7η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» αγνοούν την νίκη σε κανονική περίοδο αγώνα στα δύο τελευταία που έδωσαν σε όλες τις διοργανώσεις. Στον αντίποδα οι «κανονιέρηδες» μετά την ήττα (3-1) από την Λίβερπουλ, έτρεξαν αήττητο σερί πέντε αγώνων. Το Over 2,5, είναι η επιλογή μου.

Την Μποταφογκο αντιμετωπίζει στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του Μπραζιλεϊράο η Φορταλεζα. Οι γηπεδούχοι τρέχουν αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων. Από την άλλη μεριά το «μοναχικό αστέρι» σκόραρε μόλις μία φορά στα τρία τελευταία, όπου και έμεινε μακριά από τα τρίποντα. Τα 2-3 γκολ, αποτελούν την καλύτερη επιλογή.

ΤΡΙΑΔΑ
ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ-ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ 2 1,44
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. – ΑΡΣΕΝΑΛ OVER 2,5 1,72
ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ-ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ 2-3 ΓΚΟΛ 1,90

Παρασκήνια

Θέματα