Τριάδα στο 5,10

Νικολαΐδης 3/07/19 - 08:37

Τριάδα συνολικής απόδοσης 5,10 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

  • Σπουδαία αναμέτρηση πραγματοποιείται ανάμεσα σε Νέα Υόρκη Σίτι και Σιάτλ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από αήττητο σερί 13 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ την ίδια ώρα η φιλοξενούμενη ομάδα επέστρεψε στα τρίποντα μετά από τέσσερις σερί ήττες, επικρατώντας με 1-0 του Βανκούβερ την προηγούμενη αγωνιστική. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.
  • Ορλάντο και Φιλαδέλφεια κοντράρονται σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς του MLS στο σημερινό πρόγραμμα. Επιστροφή στις νίκες για το Ορλάντο το οποίο επιβλήθηκε με 2-0 του Κολόμπους με αποτέλεσμα να πιάσει οκτάδα. Από την απέναντι πλευρά η Φιλαδέλφεια παραμένει στην κορυφή, ωστόσο αγνοεί την νίκη στα τρία τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Ομάδες που σκοράρουν, θα στραφώ στο Over 2,5.
  • Χιλή και Περού διεκδικούν το δεύτερο εισιτήριο του μεγάλου τελικού στο Κόπα Αμέρικα. Η Βραζιλία είναι η ομάδα η οποία περιμένει να μάθει την αντίπαλο της μετά την νίκη με 2-0 επί της Αργεντινής. Κάτοχος του τροπαίου στις δύο τελευταίες διοργανώσεις η Χιλή η οποία δείχνει πως διαθέτει όλα τα φόντα προκειμένου να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Στον αντίποδα, το Περού πραγματοποίησε ακόμα μια υπέρβαση και δείχνει έτοιμο να βρεθεί στον μεγάλο τελικό. Θα ρισκάρω στον άσο.

ΤΡΙΑΔΑ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ-ΣΙΑΤΛ  1              1,68

ΟΡΛΑΝΤΟ-ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ           OVER 2,5              1,60

ΧΙΛΗ-ΠΕΡΟΥ      1              1,90

 

Παρασκήνια

Θέματα