Τριάδα στο 5,17 και τέσσερα ειδικά για μεγάλα κέρδη

Νικολαΐδης 19/02/19 - 07:27

Τριάδα χαμηλού ρίσκου με απόδοση 5,17 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα, ενώ επέλεξα μία «βόμβα» από το Τσάμπιονς Λιγκ και τρία ακριβή σκορ για τους λάτρεις του ρίσκου (2 από το Κόπα Λιμπερταδόρες και ένα από το Τσάμπιονς Λιγκ).

  • Την Μπέρτον φιλοξενεί σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική στην Λιγκ 1 της Αγγλίας η Μπάρνσλεϊ. «Τρομερή» πορεία για την γηπεδούχο ομάδα η οποία τρέχει αήττητο σερί επτά αγώνων με αποτέλεσμα να παραμένει σταθερά στην δεύτερη θέση της κατάταξης. Στον αντίποδα η Μπέρτον με μόλις μία νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, έχει χάσει σημαντικό έδαφος στην μάχη για διεκδίκηση της συμμετοχής στα πλέι-οφ της ανόδου. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.
  • Στην έδρα της Σάντερλαντ δοκιμάζει τις αντοχές της ηΤζίλιγχαμ σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 30ης αγωνιστικής στην Λιγκ 1 της Αγγλίας. Σε εκπληκτική κατάσταση παρουσιάζονται οι «μαυρόγατες» οι οποίες καταφέρνουν και βρίσκονται στην 4η θέση της κατάταξης, τρέχοντας αήττητο σερί 12 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Στην απέναντι πλευρά η Τζίλιγχαμ επέστρεψε στα τρίποντα μετά από αρνητικό σερί πέντε αγώνων, ωστόσο η σημερινή αποστολή της, είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.
  • Την Μπάγερν υποδέχεται στο πρώτο από τα δύο μεταξύ τους ματς στην φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ η Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» οι οποίοι οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος Αγγλίας, ποντάρουν στην ευκολία που παρουσιάζουν στο σκοράρισμα, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες που παρουσιάζει φέτος αμυντικά η Μπάγερν. Στον αντίποδα οι Βαυαροί, δείχνουν βελτιωμένη εικόνα στον δεύτερο γύρο της Μπουντεσλίγκα, ωστόσο αμυντικά χρειάζονται ακόμα δουλειά αν θέλουν να κερδίσουν περισσότερα στην τρέχουσα σεζόν. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.
  • Στην Γαλλία και την έδρα της Λυών δοκιμάζει τις δυνάμεις της η Μπαρτσελόνα. Οι «λυωνέ» δείχνουν αρκετά θετικά χαρακτηριστικά, ποντάροντας στην πολύ καλή επιθετική τους γραμμή. Από την άλλη η Μπαρτσελόνα δεν έχει καταφέρει να πείσει το τελευταίο διάστημα, ενώ αμυντικά έχει να επιδείξει αρκετές αδυναμίες. Ο άσος αξίζει το ρίσκο, ενώ για τους λάτρεις του ρίσκου, το 2-1 είναι επίσης μια επιλογή που αξίζει να τη ρίξουμε μια ματιά.
  • Το Καράκας υποδέχεται στο πρώτο από τα δύο μεταξύ τους ματς του 3ου προκριματικού γύρου στο Κόπα Λιμπερταδόρες η Μελγκάρ. Οι Περουβιανοί άφησαν εκτός συνέχειας στον προηγούμενο γύρο την Ουνιβερσιτάδ ντε Τσίλε διατηρώντας ανέπαφη την εστία τους και στα δύο ματς. Από την απέναντι πλευρά το Καράκας εκμεταλλεύτηκε το εκτός έδρας 1-1 απέναντι στην Ντέλφιν και αφού έμεινε στο εντός 0-0, πήρε το εισιτήριο για την συγκεκριμένη φάση. Πιο ποιοτικό σύνολο αυτό της Μελγκάρ, με το ακριβές σκορ στο 2-0 να αξίζει το ρίσκο.
  • Στην έδρα της Ταγιέρες δοκιμάζει τις δυνάμεις της η Παλεστίνο στον 3ο προκριματικό γύρο του Κόπα Λιμπερταδόρες. Σε εξαιρετική κατάσταση η γηπεδούχος ομάδα η οποία προέρχεται από αήττητο σερί οκτώ αγώνων, ενώ μάλιστα δεν δέχθηκε γκολ στα τέσσερα πιο πρόσφατα από αυτά. Στην απέναντι πλευρά η Παλεστίνο ηττήθηκε σε δύο από τις πέντε πρόσφατες εκτός έδρας αναμετρήσεις της, ωστόσο από τα εννιά τελευταία εκτός έδρας στην διοργάνωση, κατάφερε να επικρατήσει σε μόλις δύο. Ο άσος αποτελεί την καλύτερη επιλογή, ενώ το 3-0 στο ακριβές σκορ, αξίζει το ρίσκο.

 

ΤΡΙΑΔΑ

ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ-ΜΠΕΡΤΟΝ               1              1,66

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ            1              1,52

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΠΑΓΕΡΝ 1              2,05

 

ΡΙΣΚΟ

ΛΥΩΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1              4,38

 

ΑΚΡ. ΣΚΟΡ

ΛΥΩΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2-1          18,00

ΜΕΛΓΚΑΡ-ΚΑΡΑΚΑΣ       2-0          12,00

ΤΑΓΙΕΡΕΣ-ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ    3-0          18,00

  • Τα ακριβή σκορ προτείνονται για μονά πονταρίσματα λόγω του μεγάλου βαθμού δυσκολίας

Παρασκήνια

Θέματα