Τριάδα στο 5,35

Νικολαΐδης 21/01/20 - 09:45

Τριάδα συνολικής απόδοσης 5,35 ξεχώρισα από το σημερινό πλούσιο σε γεγονότα πρόγραμμα του κουπονιού.

  • Την Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται στην εμβόλιμη 24η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Εξαιρετικές εμφανίσεις από την γηπεδούχο ομάδα η οποία προέρχεται από αήττητο σερί τριών αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Από την απέναντι πλευρά η Σίτι μετά το 2-2 απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, έμεινε 16 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ (έναν αγώνα λιγότερο η ομάδα του Κλοπ) και δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες. Το διπλό, είναι η επιλογή μου.
  • Νάπολι και Λάτσιο κοντράρονται στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ιταλίας σε νοκ-άουτ αναμέτρηση. Προερχόμενη από το 2-0 επί της Περούτζια που της έδωσε εύκολα το εισιτήριο για την συμμετοχή στις οκτώ ομάδες του Κυπέλλου η Νάπολι. Στο πρωτάθλημα η ομάδα του Γκατούζο, υπέστη ήττα εντός έδρας με 2-0 από την Φιορεντίνα, χάνοντας και άλλο έδαφος στην μάχη για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Στον αντίποδα η Λάτσιο προέρχεται από νικηφόρο σερί έξι αγώνων, αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε «τρομερή» κατάσταση. Ομάδες που σκοράρουν με ευκολία, θα στραφώ στο Over 2,5.
  • Λυών και Λιλ αναμετρόνται στον έναν από τους δύο ημιτελικούς του Γαλλικού Λιγκ Καπ. Νοκ-άουτ αναμέτρηση, με τους «λυωνέ» να προέρχονται από αήττητο σερί έξι αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Από την απέναντι πλευρά η Λιλ ηττήθηκε στα δύο από τα πέντε τελευταία ματς που έδωσε και δεν σημείωσε πάνω από ένα γκολ, ενώ σημείωσε τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία χρονικά ματς που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις. Περιμένω ματς με γρήγορο ρυθμό και πλούσιο θέαμα, με αποτέλεσμα να στραφώ στο Over 2,5.

 

ΤΡΙΑΔΑ

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.             2              1,45

ΝΑΠΟΛΙ-ΛΑΤΣΙΟ              OVER 2,5              1,80

ΛΥΩΝ-ΛΙΛ           OVER 2,5              2,05

Παρασκήνια

Θέματα