Τριάδα στο 5,45

Νικολαΐδης 5/07/18 - 08:35

Μια δυνατή τριάδα η οποία πληρώνει 5,45 ξεχώρισα για σήμερα, με το πρόγραμμα να διαθέτει επιλογές, ωστόσο όχι ποιοτικές.

*Τελικός Σούπερ Καπ στην Βουλγαρία ανάμεσα σε Λουντογκόρετς και Σλάβια Σόφιας. Οι πρωταθλήτρια και τυπικά γηπεδούχος, θέλει να δείξει την δύναμη της αλλά και την ετοιμότητα της, ενόψει των υποχρεώσεων της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ σε μία εβδομάδα, από σήμερα. Στον αντίποδα η Σλάβια Σόφιας έρχεται από την κατάκτηση του Κυπέλλου Βουλγαρίας και ποντάρει στην «δίψα» των παικτών της, προκειμένου να βάλει δύσκολα στην ανώτερη ποιοτικά, αντίπαλο της. Λογικά θα πάμε σε ανοικτό ματς, με αποτέλεσμα να στραφώ στο Over 2,5.

*Την C SA AL υποδέχεται στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής στην Β’ Βραζιλίας η Μπραζίλ. Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν προσπάθεια να ξεφύγουν όσο ακόμα είναι νωρίς από την «ουρά» της κατάταξης και η έδρα τους αποτελεί το «όπλο» για να στεφθεί με επιτυχία η συγκεκριμένη προσπάθεια. Από την άλλη πλευρά η C SA AL αποτελεί έναν πολύ σκληρό αντίπαλο, ωστόσο στα τελευταία ματς, εμφάνισε σημάδια κόπωσης, με αποτέλεσμα ο άσος να αποκτά σήμερα αξία.

*Αμφίρροπη μάχη ανάμεσα σε ΟΕΣΤΕ και Γκουαρανί. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ταχύτητα στα τελευταία ματς, με αποτέλεσμα να τρέξουν τρία σερί ματς αήττητοι. Παράλληλα η διαφορά από την πρώτη πεντάδα μειώθηκε στους τρεις πόντους. Στην αντίπερα όχθη η Γκουαρανί τρέχει αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών, με τα τέσσερα πιο πρόσφατα να είναι στο «Χ». Ζευγάρι το οποίο έχει ισορροπίες, με την επιλογή στα 2-3 γκολ, να είναι η καλύτερη.

Η ΤΡΙΑΔΑ

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ-ΣΛΑΒΙΑ Σ.       OVER 2,5              1,51

ΜΠΡΑΖΙΛ-C SA AL           1              2,09

ΟΕΣΤΕ-ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ          2-3 ΓΚΟΛ              1,73

Παρασκήνια

Θέματα