Τριάδα στο 5,60 και δύο ακριβή σκορ

Νικολαΐδης 2/02/19 - 07:54

Μια ισχυρή τριάδα και δύο ακριβή σκορ για τους λάτρεις του ρίσκου ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

  • Την Γκρόιτερ Φιρτ υποδέχεται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου γύρου στην δεύτερη κατηγορία της Μπουντεσλίγκα η Πάντερμπορν. Παρουσιάστηκε μουδιασμένη στο Ρέγκενσμπουργκ με αποτέλεσμα να χάσει εύκολα με 2-0 η Πάντερμπορν. Στον σημερινό αγώνα οι Βεστφαλοί, θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα, αναζητώντας το πρώτο τους τρίποντο στο 2019, τονώνοντας παράλληλα την ψυχολογία τους. Στον αντίποδα η Γκρόιτερ Φιρτ ήταν πολύ κακή κόντρα στην Ίνγκολνσταντ, από την οποία ηττήθηκε με 1-0. Αυτή, ήταν η 5η σερί αγωνιστική όπου το «τριφύλλι» παραμένει μακριά από τα τρίποντα, όπως και ότι βρέθηκε μακριά από τα αντίπαλα, δίχτυα. Ο άσος, αξίζει την στήριξη μας.
  • Στο Βερολίνο απέναντι στην Χέρτα δοκιμάζει τις αντοχές της στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα η Βόλφσμπουργκ. Ανανεωμένη το 2019 η ομάδα του Νταρντάι καθώς στους δύο πρώτους αγώνες που έδωσε στην νέα χρονιά, κατάφερε να πάρει τέσσερις πόντους (2-2 Σάλκε & 3-1 Νυρεμβέργη). Στην απέναντι πλευρά η Βόλφσμπουργκ σημείωσε δύο ήττες σε ισάριθμα ματς, με αποτέλεσμα να χάσει σημαντικό έδαφος στην κατάταξη. Πολλά τα αμυντικά προβλήματα των «λύκων», οι οποίοι έχασαν και τον Μπρουμά ο οποίος μετακόμισε στην Σάλκε. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.
  • Την Μπάγερν φιλοξενεί σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της 20ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα η Λεβερκούζεν. Εξαιρετική εμφάνιση και νίκη (3-0) στο Βόλφσμπουργκ για τις «ασπιρίνες» οι οποίες άφησαν γρήγορα πίσω τους την εντός έδρας ήττα (1-0) στο γειτονικό ντέρμπι κόντρα στην Γκλάντμπαχ. Στον αντίποδα η Μπάγερν δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση τρέχοντας νικηφόρο σερί επτά αγωνιστικών και συνολικό 10 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Παραδοσιακά δυσκολεύεται στο «Μπάι Αρένα» η Μπάγερν, ωστόσο σήμερα περιμένω πως θα πάρει το τρίποντο, με το 1-3, να αξίζει το ρίσκο.
  • Ένα από τα τελευταία της «χαρτιά» για την παραμονή παίζει απέναντι στην Βέρντερ η Νυρεμβέργη. Οι «φράγκοι» παραμένουν για 13 σερί αγωνιστικές μακριά από τις νίκες, ωστόσο το γεγονός πως βρήκαν δίχτυα στα δύο ματς που προηγήθηκαν του σημερινού, δείχνει τουλάχιστον πως θα το «παλέψει». Στην απέναντι πλευρά η Βέρντερ παρουσιάζει αρκετά αμυντικά προβλήματα τα οποία αν δεν διορθώσει, κάπου θα το πληρώσει, όπως συνέβη και με την Αϊντραχτ (2-2). Το 2-1, αξίζει το ρίσκο.

 

ΤΡΙΑΔΑ

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΝ-ΓΚΡΟΪΤΕΡ Φ.     1              1,51

ΧΕΡΤΑ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ             1              2,32

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΜΠΑΓΕΡΝ            2              1,60

 

ΕΙΔΙΚΑ

ΑΚΡ. ΣΚΟΡ

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΜΠΑΓΕΡΝ            1-3          10,00

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.        2-1          10,00

 

Παρασκήνια

Θέματα