Τριάδα στο 5,61

Νικολαΐδης 8/04/21 - 01:30

Τριάδα ρίσκου η οποία αποτελείται από δύο διπλά και ένα Over 2,5 συνολικής απόδοσης 5,61, ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα. 

 

  • Την Ρομα φιλοξενεί στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα της φάσης των «8» του Γιουρόπα Λιγκ ο Αγιαξ. Αήττητο σερί 24 αγώνων για τον «Αίαντα» ο οποίος δέχθηκε μόλις ένα γκολ στα πέντε πρόσφατα εξ’ αυτών. Από την άλλη η Ρομα μετά την ήττα 2-0 από την Νάπολι, παρουσίασε νέο κακό πρόσωπο, μένοντας στο 2-2 απέναντι στην Σασουολο. Αμφίρροπη μάχη, περιμένω ωστόσο πως θα πάμε σε ματς με αρκετά γκολ και θα στραφώ στο Over 2,5. 
  • Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Βιγιαρεαλ κοντράρονται στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα της φάσης των «8» του Γιουρόπα Λιγκ. Έφερε τα κάτω-πάνω κόντρα στην Τότεναμ και ενώ είχε ηττηθεί με 2-0 στο πρώτο ματς, κέρδισε με 3-0 στον επαναληπτικό, πανηγυρίζοντας τεράστια πρόκριση. Στον συγκεκριμένο αγώνα μάλιστα η Ντιναμό Ζάγκρεμπ αγωνίστηκε δίχως τις οδηγίες του τεχνικού της, ο οποίος βρισκόταν στην φυλακή. Από την άλλη η Βιγιαρεαλ τρέχει νικηφόρο σερί πέντε αγώνων στο οποίο δέχθηκε μόλις δύο γκολ. Δύσκολη αποστολή για τους Ισπανούς, ωστόσο διαθέτουν την εμπειρία και την φανέλα, προκειμένου να στραφώ στο διπλό. 
  • Την Μοντερέι φιλοξενεί στο πρώτο μεταξύ τους ματς της φάσης των «16» του Τσαμπιονς Λιγκ Κεντρικής Αμερικής η Ατλέτικο Παντόγια. Κακή εικόνα από την ομάδα της Δομινικανής Δημοκρατίας, καθώς η Ατλέτικο Παντογια προέρχεται από τρεις σερί ήττες όπου δέχθηκε συνολικά οκτώ γκολ. Από την άλλη η Μοντερέι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς ηττήθηκε σε μόλις ένα ματς από τα πέντε τελευταία ματς που έδωσε. Το διπλό, είναι η επιλογή μου. 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ 

ΑΓΙΑΞ-ΡΟΜΑ    OVER 2,5    1,70

ΝΤΙΝΑΜΟ Ζ.-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ    2    2,20

ΑΤΛ. ΠΑΝΤΟΓΙΑ-ΜΟΝΤΕΡΕΪ    2    1,50

Παρασκήνια

Θέματα