Τριάδα στο 5,62

Νικολαΐδης 5/01/19 - 07:04

Τριάδα η οποία συμπεριλαμβάνει δύο ισχυρούς άσους και ένα Over 2,5 επέλεξα από το σημερινό, πρόγραμμα.

  • Την Μπάρνσλεϊ υποδέχεται στο Κύπελλο Αγγλίας η Μπέρνλι. Οι γηπεδούχοι βελτίωσαν την εικόνα τους στα τελευταία ματς και ποντάρουν στην δύναμη της έδρας, προκειμένου να εκμεταλλευτούν την ποιοτική τους ανωτερότητα απέναντι στην αντίπαλο τους. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.
  • Στο Λονδίνο απέναντι στην Γουέστ Χαμ δοκιμάζει τις δυνάμεις της η Μπέρμιγχαμ. Τα «σφυριά» ποντάρουν στην ποιοτική ανωτερότητα τους προκειμένου να πάρουν το τρίποντο το οποίο θα δώσει το εισιτήριο της πρόκρισης στον επόμενο γύρο. Στην απέναντι πλευρά η Μπέρμιγχαμ παρουσίασε πολλά αμυντικά κενά με αποτέλεσμα ο άσος να αποτελεί την καλύτερη επιλογή.
  • Λεόν και Τίγκρες κοντράρουν τις δυνάμεις τους στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Μεξικού. Προβληματική εικόνα για την γηπεδούχο ομάδα στο Απερτούρα η οποία θα επιδιώξει να πραγματοποιήσει μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στο Κλαουσούρα. Στον αντίποδα η Τίγκρες ποντάρει στην ποιότητα του ρόστερ της με αποτέλεσμα να θέλει να εκκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την νέα της προσπάθεια. Λογικά θα ανοίξει ο ρυθμός με αποτέλεσμα να στραφώ στο Over 2,5.

Η ΤΡΙΑΔΑ

ΜΠΕΡΝΛΙ-ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ                1              1,81

ΓΟΥΕΣΤ Χ.-ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ            1              1,48

ΛΕΟΝ-ΤΙΓΚΡΕΣ   OVER 2,5              2,10

Παρασκήνια

Θέματα