Τριάδα στο 6,14

Νικολαΐδης 31/01/19 - 07:26

Τριάδα συνολικής απόδοσης 6,14 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα του κουπονιού.

  • Με την αναμέτρηση της Ουνιόν απέναντι στην Κολωνία ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου στην δεύτερη κατηγορία της Μπουντεσλίγκα. Με ήττα (3-0) στην έδρα της Άουε αποχαιρέτησε το 2018 η Ουνιόν η οποία θέλει να μπει με το «δεξί» στο 2019, τονώνοντας την ψυχολογία της. Στον αντίποδα η Κολωνία είδε το Αμβούργο να επικρατεί δύσκολα με 2-1 της Σαντχάουζεν χθες και θα προσπαθήσει να φύγει με το τρίποντο σήμερα, προκειμένου να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από τους «δεινόσαυρους». Στα θετικά πως μετρά μία μόλις ήττα στις πέντε τελευταίες εξόδους της στο πρωτάθλημα εκ’ των οποίων οι τρεις ολοκληρώθηκαν στο Over, ενώ η επιστροφή του πρώτου της σκόρερ την περίοδο 2016-2017, Αντονί Μοντέστ, έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την παραγωγικότητα των «τράγων».
  • Το 4-2 του πρώτου αγώνα δίνει ελπίδες πρόκρισης στην Χιρόνα η οποία θα προσπαθήσει στον σημερινό επαναληπτικό με την Ρεάλ, να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα. Πολλά τα προβλήματα των γηπεδούχων όσον αφορά την αμυντική λειτουργία τους, καθώς στα πέντε τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις, έχουν δεχθεί συνολικά 13 γκολ. Στην απέναντι πλευρά η Ρεάλ δείχνει να βρίσκει ρυθμό, καθώς προέρχεται από νικηφόρο σερί τριών αγώνων όπου σημείωσε συνολικά, δέκα γκολ. Το διπλό, είναι η επιλογή μου.
  • Στην έδρα της Σαν Μαρτίν δοκιμάζει τις δυνάμεις της η Μπόκα Τζούνιορς. Μία ήττα στα τρία τελευταία εντός έδρας πρωταθλήματος για τους γηπεδούχους οι οποίοι ωστόσο στα δύο πιο πρόσφατα χρονικά, δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι καλό απέναντι σε Ρασίνγκ και Μπάνφιλντ, εκτός. Στον αντίποδα η Μπόκα Τζούνιορς μετά τον χαμένο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες από την Ρίβερ Πλέιτ, στρέφει το ενδιαφέρον της στο πρωτάθλημα και την είσοδο της στην πρώτη τετράδα της κατάταξης. Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των «Γενοβέζων», καθώς τον Σκελότο, αντικατέστησε ο μέχρι πρότινος τεχνικός της Ουρακάν, Γκουστάβο Αλφάρο. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο.

ΤΡΙΑΔΑ

ΟΥΝΙΟΝ Β.-ΚΟΛΩΝΙΑ    OVER 2,5              1,94       

ΧΙΡΟΝΑ-ΡΕΑΛ Μ.            2              1,76

ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ-ΜΠΟΚΑ ΤΖ.      2              1,80

Παρασκήνια

Θέματα