Τριάδα στο 6,17

Νικολαΐδης 17/03/19 - 07:53

Τριάδα συνολικής απόδοσης 6,17 επέλεξα από το σημερινό πρόγραμμα του κουπονιού η οποία συγκεντρώνει τεράστιες πιθανότητες, επιβεβαίωσης.

  • Την Μπασακσεχίρ φιλοξενεί στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του τουρκικού πρωταθλήματος η Καϊσέρισπορ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα (3-0) στην έδρα της Ρίζεσπορ, ενώ είχε προηγηθεί η ισοπαλία (2-2) με την Μπεσίκτας, αποτέλεσμα να παραμείνουν οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Στον αντίποδα η Μπασακσεχίρ τρέχει νικηφόρο σερί τεσσάρων αγωνιστικών, ενώ στο πρωτάθλημα έχει να ηττηθεί από τις 1 Δεκεμβρίου 2018, όταν και έχασε εντός με 1-0 από την Σίβασπορ. Στους οκτώ η διαφορά που έχει αποσπάσει από την δεύτερη Γαλατά η Μπασακσεχίρ, περιμένω πως σήμερα θα καταφέρει να φύγει εύκολα ή δύσκολα με τους τρεις βαθμούς, με αποτέλεσμα να στραφώ στο διπλό.
  • Στην έδρα της Πατρονάτο δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Αργεντινής η Ντιφένσα Χουστίσια. Οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν την διαδικασία των πέναλτι προκειμένου να κάμψουν την αντίσταση της άσημης Ντοκ Σαντ στον 1ο γύρο του Κυπέλλου Αργεντινής, ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης. Στην απέναντι πλευρά η Ντιφένσα καταφέρνει να βάλει τα «γυαλιά» στους μεγάλους της Αργεντινής, καθώς βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, τέσσερις πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Ρασίνγκ (έχει ένα ματς περισσότερο). Μόλις μία ήττα στα οκτώ τελευταία εκτός έδρας της στο πρωτάθλημα. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο.
  • Την Γιουβέντους φιλοξενεί στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο η Τζένοα. Δίχως νίκη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές η ομάδα της Γένοβας η οποία παράλληλα δεν κατάφερε να σκοράρει και στα συγκεκριμένα, ματς. Στον αντίποδα η Γιουβέντους προέρχεται από τον θρίαμβο επί της Ατλέτικο Μαδρίτης (3-0), όπου κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκηνικό που είχε δημιουργηθεί από το ματς της Ισπανίας, με αποτέλεσμα να πάρει την πρόκριση στους οκτώ του Τσάμπιονς Λιγκ. Το διπλό, είναι η επιλογή μου.

 

ΤΡΙΑΔΑ

ΤΖΕΝΟΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2              1,65

ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ-ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ     2              1,88

ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ-ΝΤΙΦΕΝΣΑ Χ.         2              1,99

 

Παρασκήνια

Θέματα