Τριάδα στο 6,78

Νικολαΐδης 9/06/19 - 07:17

Νέα σπουδαία επιτυχία σημειώθηκε το Σάββατο, όπου επιβεβαιώθηκε η τριάδα που είχα προτείνει, πληρώνοντας μας επί 3,55 φορές τα χρήματα που ποντάραμε. Συγκεκριμένα, πέρασε ο άσος (1,56) της Γρανάδα, ο άσος (1,45) της Παλμέιρας και το Over 2,5 (1,57) στην αναμέτρηση Σαν Χοσέ-Ντάλας (2-2). Τριάδα στα 2-3 γκολ ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα με την συνολική απόδοση της να φτάνει στο 6,78.

  • Πορτογαλία και Ολλανδία κοντράρονται στον τελικό του Νάτιονς Λιγκ. Μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος οι Ίβηρες στοχεύουν και σε ακόμα μια σπουδαία διάκριση, διαθέτοντας ένα πολύ έμπειρο και ομοιογενές ρόστερ. Στον αντίποδα η Ολλανδία επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια σε έναν μεγάλο τελικό και σίγουρα θέλει όσο τίποτα άλλο την κατάκτηση του τροπαίου, επιβεβαιώνοντας την δυναμική επιστροφή της. Τα 2-3 γκολ, αποτελούν εξαιρετική περίπτωση.
  • Το μεγάλο ντέρμπι μίσους του Ρίο Ντε Τζανέιρο ανάμεσα σε Φλουμινένσε και Φλαμένγκο ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής στο Μπραζιλεϊράο. Τραγική εικόνα από την γηπεδούχο ομάδα η οποία αγνοεί το τρίποντο στα τέσσερα τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ βρίσκεται και στις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος. Στην αντίπερα όχθη η «Φλα» τρέχει νικηφόρο σερί τριών αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις και σίγουρα βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από την αντίπαλο της. Ντέρμπι στο οποίο δεν χωρούν προγνωστικά, με την επιλογή στα 2-3 γκολ να αξίζει το ρίσκο.
  • Την Ατλέτικο Μινέιρο υποδέχεται σε ένα αρκετά ενδιαφέρον ματς για την 8η αγωνιστική του Μπραζιλεϊράο η Σάντος. Οι «καρχαρίες» αναζητούν εκδίκηση για την ήττα 2-1 στο Κύπελλο, ποντάροντας παράλληλα στην δύναμη της έδρας, προκειμένου να προσπεράσουν στην μάχη της δεύτερης θέσης. Στον αντίποδα η «γκάλο» τρέχει νικηφόρο σερί τριών αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αμφότερες σκοράρουν με άνεση, θα στραφώ στα 2-3 γκολ.

 

ΤΡΙΑΔΑ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ      2-3 ΓΚΟΛ         1,90

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ-ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ         2-3 ΓΚΟΛ         1,88

ΣΑΝΤΟΣ-ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ         2-3 ΓΚΟΛ         1,90

Παρασκήνια

Θέματα