Τριάδα στο 7,09

Νικολαΐδης 19/08/19 - 10:54

Δυνατή τριάδα στα 2-3 γκολ με συνολική απόδοση 7,09 επέλεξα από το σημερινό πρόγραμμα.

  • Με την αναμέτρηση της Όσναμπρικ απέναντι στην Ντάρμσταντ ολοκληρώνεται η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Γερμανίας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα (3-2) στο Κύπελλο απέναντι στην Λειψία η οποία και τους άφησε εκτός συνέχειας του θεσμού. Στο πρωτάθλημα μετρούν μία νίκη και μία ήττα στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Στον αντίποδα η Ντάρμσταντ παραμένει αήττητη την τρέχουσα σεζόν, καθώς μετρά μία ισοπαλία και μία νίκη στις δύο πρώτες αγωνιστικές, ενώ και στο Κύπελλο επικράτησε με 6-1 της Ομπερνάουλαντ. Δεν περιμένω να πάμε σε κάτι τρομερό, με αποτέλεσμα τα 2-3 γκολ να αποτελούν την καλύτερη επιλογή.
  • Την Πορτιμονένσε φιλοξενεί στο ματς με το οποίο πέφτει η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής στην Πριμέιρα Λίγκα της Πορτογαλίας η Τοντέλα. Αγνοεί την νίκη στα δύο επίσημα ματς που έδωσε μέχρι σήμερα η γηπεδούχος ομάδα η οποία ηττήθηκε με 1-0 από την Πεναφιέλ στο Λιγκ Καπ, ενώ έμεινε στο 0-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στην Σετούμπαλ. Στην απέναντι πλευρά η Πορτιμονένσε δεν έχει δεχθεί γκολ στα δύο επίσημα ματς που έδωσε μέχρι και σήμερα, σημειώνοντας νίκη (2-0) επί της Ακαδέμικα στο Λιγκ Καπ και ισοπαλία 0-0 κόντρα στην Μπελενένσες για το πρωτάθλημα. Ομάδες που δύσκολα σκοράρουν, θα ρισκάρω στα 2-3 γκολ.
  • Την Μπραγκαντίνο φιλοξενεί στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής στην Β’ Βραζιλίας η Κρισιούμα. Προερχόμενη από αήττητο σερί δύο αγωνιστικών η γηπεδούχος ομάδα η οποία ωστόσο παραμένει στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Στην απέναντι πλευρά η Μπραγκαντίνο μετρά μόλις μια ήττα στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές ενώ διατήρησε ανέπαφη την εστία της στις δύο πρόσφατες από αυτές. Ματς το οποίο λογικά δεν θα ανοίξει, θα επιλέξω και εδώ τα 2-3 γκολ.

 

ΤΡΙΑΔΑ

ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ-ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ       2-3 ΓΚΟΛ              1,95

ΤΟΝΤΕΛΑ-ΠΟΡΤΙΜΟΝΕΝΣΕ        2-3 ΓΚΟΛ              1,90

ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ-ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ    2-3 ΓΚΟΛ              1,90

Παρασκήνια

Θέματα