Τριάδα στο 7,14

Νικολαΐδης 6/04/21 - 02:28

Τριάδα ρίσκου η οποία αποτελείται από έναν άσο, μία επιλογή στα 2-3 γκολ και ένα OVER 2,5 συνολικής απόδοσης 7,14, ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα. 

 

 

  • Στην έδρα της Μπρεντφορντ δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο πλαίσιο της 40ης αγωνιστικής στην Τσαμπιονσιπ, η Μπέρμιγχαμ. Αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών για την Μπρεντφορντ η οποία ωστόσο προέρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες με goal-goal (δύο αγώνες στο 1-1 & ένα στο 2-2). Από την άλλη η Μπέρμιγχαμ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 1-0 της Σουόνσι, τονώνοντας την ψυχολογία της σε μια κρίσιμη καμπή. Δύσκολη αποστολή η σημερινή, με την Μπρεντφορντ να θέλει το τρίποντο προκειμένου να παραμείνει ζωντανή στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης. Ο άσος, είναι η επιλογή μου. 
  • Την Λίβερπουλ υποδέχεται στον πρώτο από τους δύο μεταξύ τους αγώνες της φάσης των «8» του Τσαμπιονς Λιγκ η Ρέαλ Μαδρίτης. Δύσκολη επικράτηση με 2-0 επί της Ειμπαρ για την Ρεαλ Μαδρίτης η οποία αύξησε το αήττητο σερί της σε έντεκα αγώνες. Από την άλλη η Λίβερπουλ επέστρεψε στις πειστικές εμφανίσεις επικρατώντας με 3-0 στην έδρα της Αρσεναλ. Αυτή, ήταν η 3η συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Κλοπ η οποία στο συγκεκριμένο διάστημα δεν έχει δεχθεί γκολ. Αμφίρροπη μάχη με το χέρι μου να πηγαίνει προς το διπλό, ωστόσο θα αποφύγω και θα στραφώ στο Over 2,5. 
  • Την Ντόρτμουντ υποδέχεται στο πλαίσιο της φάσης των «8» του Τσαμπιονς Λιγκ η Μάντσεστερ Σίτι. Το πρώτο από τα δύο μεταξύ τους ματς, με τους «πολίτες» να στοχεύουν στην νίκη η οποία θα τους δώσει το προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού της Γερμανίας. «Οπλο» στον σκοπό αυτό, η ψυχολογία που απέκτησε η Μάντσεστερ Σίτι από το νικηφόρο σερί πέντε αγώνων, όπου διατήρησε ανέπαφη την εστία της στα τέσσερα τελευταία από αυτά. Στον αντίποδα η Ντόρτμουντ υπέστη ήττα – σοκ εντός έδρας με 2-1 από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, παρουσιάζοντας για ακόμα μια φορά πολλά αμυντικά κενά. Δύσκολη η σημερινή αποστολή, θεωρώ πως θα πάμε σε ματς με αρκετά γκολ και θα προτιμήσω το Over 2,5 που πληρώνει καλύτερα από τον άσο. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ-ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ    1    1,55

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ    OVER 2,5    1,55

ΡΕΑΛ Μ.-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ    OVER 2,5    1,90

Παρασκήνια

Θέματα