Τριάδα στο 7,42

Νικολαΐδης 27/06/19 - 07:01

Τρεις προτάσεις με συνολική απόδοση 7,42 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

 

  • Ντέρμπι κορυφής στον 3ο όμιλο του Άφρικα Καπ όπου κοντράρονται Σενεγάλη και Αλγερία. Εκ’ των φαβορί για την διεκδίκηση του τίτλου η ομάδα των «λιονταριών της Τερανκά» η οποία θα προσπαθήσει σήμερα να πάρει το τρίποντο με το οποίο θα πάρει και την πρωτιά του ομίλου. Στην απέναντι πλευρά η Αλγερία διαθέτει εξαιρετικές μονάδες, ωστόσο έχει εμφανίσει πολλά θέματα όσον αφορά την ομοιογένεια της. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.
  • Κένυα και Τανζανία αναζητούν τους πρώτους τους βαθμούς στην δεύτερη αγωνιστική του 3ου ομίλου στο Άφρικα Καπ. Ήττα (2-0) για αμφότερες απέναντι σε Σενεγάλη και Αλγερία, με τις δύο τελευταίες να αποδεικνύουν την δυναμική τους και τον τίτλο του φαβορί στον συγκεκριμένο όμιλο. Κένυα και Τανζανία σκοράρουν με μεγάλη δυσκολία, ωστόσο θεωρώ πως η επιλογή στα 2-3 γκολ, έχει βάση.
  • Βραζιλία και Παραγουάη κοντράρονται στην προημιτελική φάση του Κόπα Αμέρικα. Φορτσάτη η «σελεσάο» η οποία μετά την εμφατική νίκη 5-0 επί του Περού, έδειξε πως είναι έτοιμη για να βρεθεί στον μεγάλο τελικό, διψώντας για διάκριση. Στον αντίποδα η Παραγουάη δεν έπεισε με την εικόνα της στην φάση των ομίλων και σίγουρα το έργο της σήμερα, είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Το Over 2,5 είναι η επιλογή μου.

 

ΤΡΙΑΔΑ

ΣΕΝΕΓΑΛΗ-ΑΛΓΕΡΙΑ       1              2,17

ΚΕΝΥΑ-ΤΑΝΖΑΝΙΑ           2-3 ΓΚΟΛ              1,90

ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ OVER 2,5              1,80

Παρασκήνια

Θέματα