Τριάδα στο 7,65

Νικολαΐδης 7/02/19 - 07:46

Τριάδα συνολικής απόδοσης 7,65 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα του κουπονιού.

  • Με την αναμέτρηση της Γκινγκάμπ απέναντι στην Λυών ολοκληρώνεται η φάση των «16» του Κυπέλλου Γαλλίας. Από δύσκολο πρόγραμμα βγαίνει η γηπεδούχος ομάδα η οποία πήρε δύο προκρίσεις σε Κύπελλο και Λιγκ Καπ στην διαδικασία της παράτασης απέναντι σε Νανσί (2-1) και Μονακό (2-2) αντίστοιχα. Στην απέναντι πλευρά οι «λυωνέ» παρουσιάζονται σε «τρομερή» κατάσταση στο 2019, όπου σε σύνολο οκτώ αγώνων σημείωσαν μία μόλις ήττα, ενώ την Κυριακή υποχρέωσαν και την Παρί στην πρώτη της ήττα στο Σαμπιονά για φέτος (2-1). Το διπλό, είναι η επιλογή μου.
  • Την Βαλένθια φιλοξενεί στο πρώτο από τα δύο μεταξύ τους ματς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ισπανίας η Μπέτις. Οι Ανδαλουσιανοί μετά την πρόκριση επί της Εσπανιόλ, επικράτησαν για το πρωτάθλημα με 1-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Στον αντίποδα οι «νυχτερίδες» με το 3-1 επί της Χετάφε, κάλυψαν την ήττα (1-0) του πρώτου αγώνα, επικυρώνοντας την πρόκριση τους στην ημιτελική φάση του θεσμού. Στο πρωτάθλημα, έβαλαν δύσκολα στην Μπαρτσελόνα κόντρα στην οποία προηγήθηκαν με 2-0, ωστόσο στο τέλος οι Καταλανοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο τελικό 2-2. Αήττητη στα τρία τελευταία που έδωσε η Βαλένθια, ωστόσο προέρχεται από δύσκολο πρόγραμμα με αποτέλεσμα να ρισκάρω με τον άσο.
  • Στην έδρα της Γκουαϊρα δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου στο Κόπα Λιμπερταδόρες η Ατλέτικο Νασιονάλ. Επιτυχία και μόνο πως πέταξε εκτός συνέχειας την Ρεάλ Γκαρσιλάσο από τον προηγούμενο γύρο η Γκουαϊρα, καθώς ο σύλλογος της Βενεζουέλας, στερείται ποιότητας σε σχέση με τις αντιπάλους της. Στον αντίποδα η Ατλέτικο Νασιονάλ τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε παραδοσιακή δύναμη της διοργάνωσης και ποντάρει στην ποιότητα της, προκειμένου να αποκτήσει προβάδισμα ενόψει του εντός έδρας επαναληπτικού. Το διπλό, είναι η επιλογή μου.

 

ΤΡΙΑΔΑ

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ-ΛΥΩΝ         2              1,68

ΜΠΕΤΙΣ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ        1              2,45

ΓΚΟΥΑΪΡΑ-ΑΤΛ. ΝΑΣΙΟΝΑΛ        2              1,86

Παρασκήνια

Θέματα