Τριάδα στο 8,12

Νικολαΐδης 17/09/19 - 08:31

Τριάδα συνολικής απόδοσης 8,12 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

  • Λυών και Ζενίτ κοντράρονται στο πλαίσιο της πρεμιέρας στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με το συγκεκριμένο ζευγάρι να συμμετέχει στον 7ο όμιλο της διοργάνωσης. Πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της Λυών η οποία προέρχεται από τρεις σερί αποτυχημένες προσπάθειες στο Σαμπιονά με αποτέλεσμα να αναζητά επιστροφή στα τρίποντα στην σημερινή αναμέτρηση. Στον αντίποδα η Ζενίτ προέρχεται από δύο απανωτά τρίποντα στο ρωσικό πρωτάθλημα και θέλει να κάνει την έκπληξη σήμερα, εκκινώντας με το «δεξί» την προσπάθεια της. Λόγω έδρας, θα στηρίξω τον άσο.
  • Την Λειψία φιλοξενεί στην πρώτη αγωνιστική του 7ου ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ η Μπενφίκα. Οι «αετοί» της Λισαβόνας, παρότι έχουν αλλάξει αρκετά πρόσωπα σε σχέση με την περσινή σεζόν, δείχνουν να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και θέλουν να εκκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στον θεσμό. Στην απέναντι πλευρά η Λειψία παραμένει αήττητη μετά τις 4 πρώτες αγωνιστικές στην Μπουντεσλίγκα με αποτέλεσμα να βρίσκεται μόνη πρώτη στην κατάταξη. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο.
  • Την Βαλένθια υποδέχεται στο πλαίσιο της πρεμιέρας στον 8ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ η Τσέλσι. Οι «μπλε» οι οποίοι σε αντίθεση με άλλες χρονιές στηρίζονται αποκλειστικά σε ποδοσφαιριστές με λιγότερες παραστάσεις στην επαγγελματική τους πορεία, καθώς προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, εξαιτίας της ποινής που τους επέβαλε η UEFA. Παράλληλα, διατήρησαν τον περσινό κορμό και οι έως τώρα εμφανίσεις τους, έχουν εντυπωσιάσει. Στην απέναντι πλευρά η Βαλένθια προέρχεται από την βαριά ήττα 5-2 από την Μπαρτσελόνα σε ένα ματς όπου παρουσίασε πολλά αμυντικά κενά. Καθόλου ήρεμο το κλίμα μετά την απομάκρυνση του Μαρθελίνο με αποτέλεσμα ο άσος να αποκτά προβάδισμα.

 

ΤΡΙΑΔΑ

ΛΥΩΝ-ΖΕΝΙΤ      1              1,71

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΛΕΙΨΙΑ       2              2,64

ΤΣΕΛΣΙ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ           1              1,80

Παρασκήνια

Θέματα