Τριάδα «φωτιά» στο 4,54

Νικολαΐδης 14/01/20 - 06:46

Τρεις δυνατές προτάσεις συνολικής απόδοσης 4,54 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

 

  • Την Γουότφορντ υποδέχεται στο πλαίσιο του 3ου γύρου στο Κύπελλο Αγγλίας η Τρανμίρ. Οι δύο ομάδες δεν είχαν καταφέρει να λύσουν τις διαφορές τους στον πρώτο αγώνα ο οποίος ολοκληρώθηκε ισόπαλος (3-3), με αποτέλεσμα να υπάρξει ο σημερινός επαναληπτικός. Κάκιστη εικόνα από την Τρανμίρ η οποία κινδυνεύει με υποβιβασμό από την Λιγκ 1, καθώς βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης. Στον αντίποδα η Γουότφορντ αναθάρρησε με αποτέλεσμα να βρεθεί για πρώτη φορά φέτος πάνω από τις θέσεις του υποβιβασμού. Πιο ποιοτικό σύνολο αυτό των φιλοξενούμενων, θα στραφώ στο διπλό.
  • Την Κάλιαρι υποδέχεται σε νοκ-άουτ αναμέτρηση της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ιταλίας η Ίντερ. Οι «νερατζούρι» αναζητούν αντίδραση μετά το εντός έδρας 1-1 απέναντι στην Αταλάντα το οποίο τους «γκρέμισε» από την κορυφή, με αποτέλεσμα η Γιουβέντους να ξεφύγει με δύο πόντους στην μάχη του τίτλου. Στην απέναντι πλευρά η Κάλιαρι προέρχεται από εντός έδρας ήττα (2-0) κόντρα στην Μίλαν η οποία ήταν η 4η κατά σειρά, ενώ αγνοεί το τρίποντο στα πέντε τελευταία. Ο άσος, είναι η καλύτερη επιλογή.
  • Λας Πάλμας και Σαραγόσα τίθενται αντιμέτωπες στην εμβόλιμη 23η αγωνιστική της Σεγούνα Ντιβιζιόν. Άσχημες εμφανίσεις για την γηπεδούχο ομάδα η οποία προέρχεται από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα. Το Σάββατο μάλιστα, ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας από την άσημη Μπανταχόθ, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός συνέχειας του Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα, παραμένει οριακά στις θέσεις που οδηγούν μέσω των πλεϊ-οφ στην άνοδο. Στον αντίποδα η Σαραγόσα απέδειξε απέναντι στην Ταραγόνα πως βρίσκεται σε πολύ καλό «φεγγάρι» με αποτέλεσμα να την κερδίσει εύκολα με 3-1, παίρνοντας το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα μετρά τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης. Αμφίρροπο ματς, θα στραφώ στα 2-3 γκολ.

 

ΤΡΙΑΔΑ

ΤΡΑΝΜΙΡ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ             2              1,65

ΙΝΤΕΡ-ΚΑΛΙΑΡΙ 1              1,45

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ            2-3 ΓΚΟΛ              1,90

Παρασκήνια

Θέματα