Τριάδα «φωτιά» στο 4,80

Νικολαΐδης 11/03/20 - 06:08

Τριάδα η οποία αποτελείται από ένα διπλό ρίσκου, έναν άσο και ένα Over 2,5 συνολικής αξίας 4,80 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα. 

 

 

  • Μαλάτιασπορ και Τράμπτζονσπορ κοντράρονται σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής του τουρκικού πρωταθλήματος. Έξι αγώνες μακριά από τα τρίποντα παραμένει η Μαλατια η οποία αμυντικά παρουσιάζει τεράστια προβλήματα. Στον αντίποδα η Τράμπτζονσπορ, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τρέχοντας αήττητο σερί 17 αγώνων. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο. 
  • Γκλαντμπαχ και Κολωνία κοντράρονται σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα. Ήττα με 2-1 από την Ντόρτμουντ για τα «πουλάρια» τα οποία είδαν την Λεβερκούζεν να εκμεταλλεύεται την απώλεια τους, με αποτέλεσμα να τα προσπερνά στην μάχη για το Τσαμπιονς Λιγκ. Στην άλλη πλευρά η Κολωνία χάρη στο νικηφόρο σερί τριών αγωνιστικών, κατάφερε να μπει στο κόλπο για ένα από τα εισιτήρια του Γιούροπα Λιγκ. Ομάδες που σκοράρουν και δέχονται γκολ με ευκολία, θα στραφώ στο Over 2,5. 
  • Την ήττα (1-0) της Μαδρίτης καλείται να ανατρέψει στον σημερινό επαναληπτικό της φάσης των «16» του Τσαμπιονς Λιγκ η Λίβερπουλ απέναντι στην Ατλέτικο. Προβληματίζει στα τελευταία ματς η ομάδα του Κλοπ η οποία ωστόσο σκοράρει με ευκολία και έχει αποδείξει πως είναι ικανή για το καλύτερο, ακόμα και αν βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο. Στον αντίποδα η Ατλέτικο θέλει να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα, αναζητώντας ένα γκολ με το οποίο θα παγώσει το Λίβερπουλ. Ο άσος, αξίζει την στήριξη μας. 

 

 

ΤΡΙΑΔΑ 

ΜΑΛΑΤΙΑΣΠΟΡ-ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ    2    2,00

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΚΟΛΩΝΙΑ    OVER 2,5    1,50

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΑΤΛ. ΜΑΔΡΙΤΗΣ    1    1,60

Παρασκήνια

Θέματα