Τριάδα «φωτιά» στο 6,13

Νικολαΐδης 12/06/19 - 07:22

Νέα σπουδαία επιτυχία σημειώθηκε στην στήλη της Τρίτης, όπου πέρασε η τριάδα που είχαμε επιλέξει. Συγκεκριμένα, επιβεβαιώθηκε το Over 3,5 (1,54) στο Γερμανία-Εσθονία (8-0), τα 2-3 γκολ (1,90) στο Μπραγκαντίνο-Αμέρικα Μινέιρο (2-0) και ο άσος (1,56) στο Σπορτ Ρεσίφε-Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας (1-0), χαρίζοντας μας έτσι απόδοση 4,56. Τρεις επιλογές συνολικής αξίας 6,13 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

  • Την Μάλαγα υποδέχεται στον πρώτο από τους δύο μεταξύ τους αγώνες των πλεϊ-οφ ανόδου στην Σεγούντα Ντιβιζιόν η Λα Κορούνια. Στην 6η θέση της κανονικής περιόδου τερμάτισε η γηπεδούχος ομάδα η οποία ποντάρει στην δύναμη της έδρας, προκειμένου να αποκτήσει σήμερα προβάδισμα πρόκρισης. Στην απέναντι πλευρά οι Ανδαλουσιανοί θεωρούνται το μεγάλο φαβορί για την άνοδο, ωστόσο το έργο τους δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Τα 2-3 γκολ, αξίζουν το ρίσκο.
  • Με την αναμέτρηση της Μποταφόγκο απέναντι στην Γκρέμιο ανοίγει η αυλαία της 9ης αγωνιστικής του Μπραζιλεϊράο. Το «μοναχικό αστέρι» εντυπωσιάζει στην εκκίνηση, καθώς βρίσκεται στην πρώτη τετράδα, τρέχοντας παράλληλα νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Στον αντίποδα η Γκρέμιο ανέβασε στροφές στα τελευταία με αποτέλεσμα να σημειώσει μία ήττα στα πέντε πρόσφατα που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις. Ομάδες που σκοράρουν, θα στραφώ στα 2-3 γκολ.
  • Στην έδρα της Ιντερνασιονάλ δοκιμάζει τις δυνάμεις της η Μπαϊα. Ο σύλλογος του Πόρτο Αλέγκρε θέλει να αφήσει πίσω του την κακή εμφάνιση και την ήττα (2-1) στην έδρα της Βάσκο. Από την άλλη η Μπαϊα εντυπωσιάζει με την εικόνα της τρέχοντας αήττητο σερί έξι αγώνων στους οποίους δέχθηκε μόλις δύο γκολ. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.

 

ΤΡΙΑΔΑ

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΜΑΛΑΓΑ               2-3 ΓΚΟΛ              1,90

ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ-ΓΚΡΕΜΙΟ            2-3 ΓΚΟΛ              1,90

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ-ΜΠΑΪΑ             1              1,70

Παρασκήνια

Θέματα