Τριάδα «φωτιά» στο 7,27

Νικολαΐδης 27/09/22 - 00:06

Τριάδα ρίσκου η οποία αποτελείται από έναν άσο και δύο Over 2,5 συνολικής απόδοσης 7,27 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

Ελβετία και Τσεχία κοντράρονται στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας του Nations League. Ήταν προσηλωμένη στον στόχο της και σταθερή, αμυντικά, με αποτέλεσμα να πανηγυρίσει σπουδαία νίκη 2-1 επί της Ισπανίας. Δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο για την Ελβετία καθώς είχε προηγηθεί το 1-0 επί της Πορτογαλίας. Με νίκη σήμερα και ήττα της Ισπανίας, παίρνει την δεύτερη θέση του ομίλου. Στον αντίποδα η Τσεχία γνώρισε την συντριβή με 4-0 από την Πορτογαλία και μάλιστα εντός έδρας, παρουσιάζοντας τεράστιες αμυντικές, αδυναμίες. 3η συνεχόμενη ήττα, ενώ παραμείνει δίχως να σκοράρει για τρία σερί ματς. Με κίνητρο η Ελβετία και πολλά αμυντικά προβλήματα η Τσεχία, ο άσος, αποτελεί μονόδρομο.

Νορβηγία και Σερβία κοντράρονται στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας του Nations League. Ντέρμπι κορυφής, καθώς αμφότερες συγκατοικούν με 10 πόντους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αμυντικές αδυναμίες οι οποίες έφεραν την πρώτη ήττα στην διοργάνωση για την Νορβηγία με την Σλοβενία να επικρατεί με 2-1 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. Μέχρι εκείνη την στιγμή, οι Βίκινγκς μετρούσαν τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Στον αντίποδα η Σερβία μετά την ήττα (1-0) της πρεμιέρας από τους Νορβηγούς, έτρεξαν αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων (τρεις νίκες, μία ισοπαλία). Την προηγούμενη αγωνιστική μάλιστα, πραγματοποίησαν επίδειξη δύναμης συντρίβοντας με 4-1 την Σουηδία. Τελικός για την πρώτη θέση, θεωρώ, πως θα πάμε σε ματς με πολλές συγκινήσεις και για τον λόγο αυτό, θα στραφώ στο Over 2,5.

Σουηδία και Σλοβενία κοντράρονται στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του 4ου ομίλου στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας του Nations League. Απογοητευτική εικόνα από τους Σουηδούς οι οποίοι μετά από πέντε αγωνιστικές, σημείωσαν μόλις μία νίκη, αυτή με 2-0 επί της Σλοβενίας στην πρεμιέρα του ομίλου. Από εκεί και πέρα μπλακάουτ και τέσσερις απανωτές ήττες, οδηγούν τους Σκανδιναβούς στον υποβιβασμό. Από την άλλη πλευρά η Σλοβενία αν και απογοήτευσε στις δύο πρώτες αγωνιστικές όπου ηττήθηκε από Σουηδία (2-0) και Σερβία (4-1), ανέβασε στροφές, σημειώνοντας δύο ισοπαλίες και μία νίκη. Η τελευταία, την 5η αγωνιστική με 2-1 επί της Νορβηγίας. Με ψυχολογία η Σλοβενία, με πεσμένο ηθικό η Σουηδία και το Over 2,5, αποκτά αξία.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΕΛΒΕΤΙΑ-ΤΣΕΧΙΑ 1 1,65
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ OVER 2,5 2,10
ΣΟΥΗΔΙΑ-ΣΛΟΒΕΝΙΑ OVER 2,5 2,10

Παρασκήνια

Θέματα