Τριάδα «φωτιά»

Νικολαΐδης 14/10/21 - 00:33

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η στήλη της Τετάρτης, καθώς επιβεβαιώθηκε η βραζιλιάνικη τριάδα χαρίζοντας μας απόδοση 5,41. Συγκεκριμένα πέρασε ο άσος (1,50) της Ατλέτικο Μινέιρο, το Over 2,5 (1,90) στο Φλαμένγκο – Ζουβεντούδε όπως και ο άσος (1,90) της Ιντερνασιονάλ. Τριάδα ρίσκου η οποία αποτελείται από ένα Over 2,5, μία επιλογή στα 2-3 γκολ και έναν άσο συνολικής απόδοσης 8,72 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

Βραζιλία και Ουρουγουάη κοντράρονται στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του προκριματικού γύρου στο Παγκοσμίο Κυπέλλο του Κατάρ για την ζώνη της Λατινικής Αμερικής. Αήττητο σερί 27 αγώνων από την «σελεσάο» η οποία προέρχεται από το 0-0 απέναντι στην Κολομβία. Με νίκη σήμερα, πραγματοποιεί ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην επικύρωση της πρωτιάς. Από την άλλη η Ουρουγουάη υπέστη βαριά ήττα (3-0) από την Αργεντινή η οποία την διατήρησε στην 4η θέση, ενώ την κράτησε για δεύτερο σερί ματς στο μηδέν. Αμφίρροπη μάχη, θα στραφώ στα 2-3 γκολ.

Αργεντινή και Περού κοντράρονται στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ στην Ήπειρο της Λατινικής Αμερικής. Επιβλητική εικόνα απέναντι στην Ουρουγουάη την οποία η Αργεντινή κέρδισε με 3-0. Σε περίπτωση νίκης σήμερα αλλά και κόντρα στην Βραζιλία στο εξ’ αναβολής μεταξύ τους ματς, ενδέχεται να μειώσει και άλλο την διαφορά ή ακόμα και να την καλύψει, εφόσον αφήσει και άλλους βαθμούς η «σελεσάο». Από την άλλη το Περού παρουσιάστηκε κατώτερο των περιστάσεων κόντρα στην Βολιβία, από την οποία ηττήθηκε με 1-0. Τέσσερις πόντους πλέον μακριά από τις θέσεις που δίνουν το εισιτήριο της συμμετοχής στα τελικά της διοργάνωσης. Το Over 2,5, αξίζει το ρίσκο.

Κερεταρο και Τιχουανα κοντράρονται στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Μεξικού. Αήττητο σερί τριών αγωνιστικών έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ τρέχει η Κερεταρο. Από την άλλη πλευρά η Τιχουανα μετά την ήττα 1-0 από την Κρουζ Αζουλ συμπλήρωσε τέσσερα σερί ματς μακριά από τις νίκες, έχοντας σκοράρει μόλις μία φορά στο διάστημα αυτό. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 2-3 ΓΚΟΛ 2,05
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΠΕΡΟΥ OVER 2,5 1,85
ΚΕΡΕΤΑΡΟ-ΤΙΧΟΥΑΝΑ 1 2,30

Παρασκήνια

Θέματα